Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Δεν ξεπουλάνε τη περηφάνια τους, Πεπόνης και Μουζακίτης για τη κυρία Ράικου(Έλα Ελένη ο Αντώνης είμαι...)

Λίγες ημέρες πριν λήξει η θητεία τους, οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, με μια αιφνιδιαστική τους κίνηση, απέστειλαν στους ανωτέρους τους όλες τις υποθέσεις που χειρίζονται, επιχειρώντας κατά πολλούς, «ηρωική έξοδο».

Κατά τους ίδιους κύκλους, οι δύο εισαγγελικοί λειτουργοί φέρονται δυσαρεστημένοι με την τοποθέτηση της πρώην προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένης Ράικου, στην θέση του Εισαγγελέα Διαφθοράς, θεωρώντας ότι έτσι υποβαθμίζονται.

Ήδη οι Πεπόνης και Μουζακίτης έχουν αποστείλει στους προϊσταμένους τους την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, τις χρηματοδοτήσεις των κομμάτων και άλλες 30 «καυτές» δικογραφίες, οι οποίες ήταν σε εκκρεμότητα.

___________

Αντρίκεια η στάση και των δύο που δεν θα ξεπουλήσουν μια καριέρα για τη κύρια του ΜΑΞΙΜΟΥ που διορίστηκε πάνω από αυτούς. Τε έχουμε πει και στο παρελθόν για τους Δικαστές,εισαγγελείς και για το κλάδο γενικότερα, όταν το εκάστοτε Μαξίμου θέλει να παγώσει τις υποθέσεις, αλλάζει λειτουργούς, φτιάχνει νέες βαθμίδες και έτσι καταφέρνει να καθυστερεί ότι αυτό επιθυμεί.

Η αστεία τοποθέτηση της εκ Μαξίμου ορμόμενης κ.Ραίκου στη θέση δήθεν, τάχα μου Εισαγγελέα Διαφθοράς, ήταν και η ταφόπλακα για όλες τις υποθέσεις που χειριζόντουσαν Πεπόνης και Μουζακίτης!

Αυτά είναι τα υπόγεια παιχνίδια του Αντώνη Σαμαρά... με τη δικαιοσύνη αλλά και με αυτούς που ελέγχονται από αυτή. Αν ήθελε ο Σαμαράς θα είχε λύσει τα χέρια των δύο εισαγγελέων και θα είχε χυθεί άπλετο φως στις υποθέσεις που εξετάζουν.

Αλλά το Μαξίμου ΔΕΝ θέλει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.