Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Τι δεν καταλαβαίνεις; Θα σηκώσεις κεφάλι μαλάκα Έλληνα ή θα τους αφήσεις να σε πατάνε για μια ζωή;

Με ύφος Γερμανού ηγεμόνα της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας του γερμανικού έθνους ο υπουργός Οικονομικών Wolfgang Schaeuble απαίτησε από όποιον "τολμά" να του κάνει ερωτήσεις να γνωρίζει την θεάρεστη...και "ευηχη" (ακόμα και το σ'αγαπώ, ακούγεται σαν ανάκριση της Γκεστάπο) γερμανική γλώσσα, για να καταλαβαίνει τις απαντήσεις του.

Προσερχόμενος στο σημερινό Eurogroup προκάλεσε την κατακραυγή των δημοσιογράφων που καλύπτουν το γεγονός, αρνούμενος να απαντήσει ερωτήσεις στα αγγλικά.

“Εάν δεν καταλαβαίνετε γερμανικά, κρίμα”, απάντησε σε δημοσιογράφους που θέλησαν να του κάνουν ερωτήσεις στα αγγλικά, για τη φοροδιαφυγή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι παρευρισκόμενοι έσπευσαν να κάνουν γνωστό το γεγονός μέσω των λογαριασμών τους στο Twitter.

Οι Ευρωπάιοι πρέπει να καταλάβουν ότι η Γερμανία χρειάζεται επειγόντως "διόρθωση", και εαν δεν συμμορφώνονται αυτοί, να τους συμμορφώσουν οι Ευρωπαίοι, αρκεί να ενωθούν όλοι εναντίον της Γερμανίας η οποία δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
__________

Για να καταλάβεις στουρνάρι Έλληνα πόσο έχεις σκύψει το κεφάλι στα καθάρματα της Γερμανίας..  αυτό και μόνο το περιστατικό λέει πάρα πολλά γι αυτά που έρχονται.

Ξύπνα.. ή ζήσε σαν δούλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.