Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Θα τεθεί εκτός νόμου το ΚΚΕ αν περάσει ο αντιρατσιστικός νόμος.. της ΔΗΜΑΡ!

Με πρωτοβουλία του υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη και του Γραμματέα της Κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου, μπαίνει «φρένο» στην νομοθετική πρωτοβουλία του υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη.

Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, που έχει τη στήριξη των περισσότερων κομμάτων ενώ αντιρρήσεις έχει εκφράσει μόνο το ΚΚΕ, είχε προγραμματιστεί να κατατεθεί σήμερα στη γενική γραμματεία της κυβέρνησης προκειμένου να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση.

Ωστόσο, το Μέγαρο Μαξίμου έκρινε ότι ορισμένες αναφορές διατάξεων που αφορούν σε έννοιες όπως η πολιτική πάλη και η γενοκτονία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε βάρος και άλλων κομμάτων, πλην της Χρυσής Αυγής.

___________

Γιατί είσαστε ζώα με περικεφαλαία... αν βρε στουρνάρια βάλετε σε λειτουργία ένα τέτοιο νόμο.. τότε αυτόματα το ΚΚΕ θα τεθεί εκτός Βουλής! Θα είναι παράνομο... γιατί όπως καλά γνωρίζουμε το ΚΚΕ δεν έχει αποδεχθεί μέχρι και σήμερα πάρα πολλά από αυτά που του καταμαρτυρούν για το Β Παγκόσμιο... επίσης δεν δέχεται τα δικά του εγκλήματα κατά τη διάρκεια του εμφυλίου.

Όποτε τόμπολα κύριοι της ΔΗΜΑΡ... που θέλατε και να το παίζεται μάγκες.. αντιρατσιστικό θέλετε; Τότε αύριο το πρωί.. μόνο οι ενστάσεις και οι καταγγελίες που θα υπάρξουν για το ΚΚΕ... θα το θέσουν άμεσα εκτός νόμου.

Ξύδι εξυπνούληδες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.