Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Καραμανλής: Δεν ξέρω αν ήθελαν να με σκοτώσουν ή ήθελαν τη συνταγή για το κοκορέτσι!

Η πρόθεσή του να υπογράψει συμφωνία με τη Ρωσία για το South Stream, κάνοντας έτσι ένα σημαντικό άνοιγμα στον ενεργειακό τομέα, είχε ενοχλήσει σφόδρα τις ΗΠΑ, και για αυτό είναι πεπεισμένος πλόν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

«Δεν ξέρω αν ήθελαν να απειλήσουν τη ζωή μου αλλά σίγουρα ήθελαν να μου ασκήσουν πίεση και το έκαναν με κάθε τρόπο» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καραμανλής μιλώντας, όπως αναφέρει η «Real News» σε πολιτικό του φίλο που τον ρώτησε για τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με σχέδια δολοφονίας του.

«Τώρα συλλέγεται συγκεκριμένο υλικό. Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη» λέει ο ίδιος, όντας βέβαιος ότι έπραξε σωστά τότε εκτιμώντας ότι ο μόνος τρόπος για να αποδυναμωθεί η περιφερειακή υπερδύναμη που λέγεται Τουρκία είναι να γίνει η Ελλάδα ενεργειακός κόμβος της Ευρώπης.

___________

Σύμφωνα με πληροφορίες... ήθελαν να κλέψουν τη μυστική συνταγή για το κοκορέτσι που τρώει κάθε τρεις και λίγο ο Καραμανλής. Σιγά μην ήθελαν να τον σκοτώσουν...

Έχει σκάσει από τα σουβλάκια και το Playstation..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.