Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Σε ποιους ακραίους ισλαμιστές θα έφθαναν τα 147 τσεκούρια και μπαλτάδες; Για να μπαίνουν στα σπίτια μας και να σκορπούν το θάνατο..

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί του τμήματος Σουφλίου, όταν σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο Βούλγαροι και βρήκαν σκεπασμένα με… σεντόνια και κουβέρτες δεκάδες τσεκούρια και μπαλτάδες, ικανά να εξοπλίσουν έναν στρατό!

Το αυτοκίνητο φάνηκε ύποπτο στους αστυνομικούς, που το ακινητοποίησαν στο ύψος της Κορνοφωλιάς στην εθνική οδό Ορεστιάδας- Αλεξανδρούπολης. Όπως αποδείχθηκε, οι δυο επιβάτες του ηλικίας 44 και 21 χρόνων είχαν περάσει νύχτα τα σύνορα μεταφέροντας λαθραία 174 τσεκούρια και μπαλτάδες τα οποία σκόπευαν να πουλήσουν στην Ελλάδα! Τα αιχμηρά εργαλεία κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο των δύο αλλοδαπών που οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενοι για λαθρεμπόριο και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Άλλος ένας Βούλγαρος συνελήφθη στον Συνοριακό Σταθμό Προμαχώνα Σερρών, όταν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο με το οποίο είχε περάσει τα σύνορα και διαπίστωσαν ότι μέσα είχε κρυμμένα ένα κλομπ, μια σιδερογροθιά και ένα κυνηγετικό μαχαίρι.

Ο 26χρονος αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών που του άσκησε δίωξη για παράνομη εισαγωγή και μεταφορά όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.