Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Α.Γεωργιάδης - Όταν μιλάς.. και δεν ξέρεις τι λες. Ταϊβάν και κουραφέξαλα..

Δείτε τις βλακείες του Α.Γεωργιάδη-ΝΔ



Λοιπόν.. επειδή ο Γεωργιάδης είναι άσχετος ας τον πληροφορήσω για τους μισθούς της Ταϊβάν.

Ο μέσος εργαζόμενος.. απλός εργάτης παίρνει κοντά στα 360 με 390 ευρώ το μήνα!

Ο εργαζόμενος δουλεύει υποχρεωτικά 6 ημέρες την εβδομάδα με 84 ώρες μάξιμουμ για 2 εβδομάδες.

Απλοί υπάλληλοι(με προϋπηρεσία 3-5 έτη) στη Ταϊβάν αμείβονται με 500 και 600 ευρώ... και αναφέρομαι σε υπαλλήλους γραφείου.

Ο μισθός την ώρα, είναι κοντά στα 3.5$ κάτι που φυσικά δεν τηρείται ποτέ.

Ρεσεψιονίστ σε ξενοδοχεία αμείβονται με 550 ευρώ σε δικά μας χρήματα για να το καταλάβετε...!!

Στους μόνους τομείς που οι εργοδότες στη Ταϊβάν πληρώνουν καλά λεφτά, είναι για το κατασκευαστικό κλάδο, αλλά όχι για εργάτες, χτίστες κτλ.. μόνο σε ότι αφορά αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς κτλ.. και στο τομέα των Η/Υ, δίκτυα, ηλεκτρονικά κτλ.. αλλά και εκεί οι καλοί μισθοί αφορούν τα διευθυντικά στελέχη και υπεύθυνους τμημάτων, προισταμένους με εμπειρία πολλά χρόνια κτλ..εκεί ναι οι μισθοί φθάνουν πολύ ψηλά.

Αλλά στους υπόλοιπους τομείς οι μισθοί είναι το ίδιο με την Ελλάδα.. δεν έχει καμία διαφορά..

πχ να σας δώσω ένα άλλο παράδειγμα, εργοδηγός σε εργοτάξιο παίρνει 800 ευρώ με 42 ώρες τη βδομάδα και 2 με 3 υπερωρία την εβδομάδα που φυσικά δεν την πληρώνεται ποτέ, γιατί συνήθως αυτά είναι γραμμένα στα συμβόλαια που υπογράφουν με τις εταιρίες.

Αυτή είναι η αλήθεια για τη Ταϊβάν και καλά θα κάνει ο κύριος Γεωργιάδης να σταματήσει επιτέλους να λέει ψέμματα... η Ταϊβάν ήρθε στο σημείο που βρίσκεται σήμερα από άθλια επίπεδα μισθών... όταν λέω άθλια το εννοώ! Κίνα και βάλε...

Να σταματήσει το δούλεμα... μάλιστα πριν ένα δυο χρόνια θυμάμαι το Forbes.. ξέρετε το γνωστό περιοδικό, έλεγε για το πόσο μεγάλη ανάπτυξη θα φέρει η μείωση των μισθών στη Ταϊβάν  χαχαχα αντιλαμβάνεστε τώρα τι πίπες έλεγε ο Γεωργιάδης στη Τσαπανίδου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.