Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Τίποτα..! Έλληνες ηρεμήστε, κοιμηθείτε τον ύπνο του προδότη... όταν θα έρθει το γιαταγάνι.. τότε θα είναι αργά.

Συρία...
Την κεντρική φυλακή στο Χαλέπι έβαλαν στόχο οι αντάρτες πραγματοποιώντας σήμερα Τετάρτη επίθεση.Ο συριακός στρατός, με την υποστήριξη αρμάτων μάχης και αεροπορίας επιχειρεί να τους απωθήσει, καθώς πρόκειται για μία από τις πιο...
μεγάλες της χώρας, όπου κρατούνται χιλιάδες άνθρωποι.

Όπως έγινε γνωστό από τη μη κυβερνητική οργάνωση Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ακτιβιστές ανακοίνωσαν πως οι τηλεφωνικές συνδέσεις, τοπικές και διεθνείς και οι συνδέσεις Ίντερνετ έχουν κοπεί σήμερα στη Συρία, για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα.


Οι αντάρτες κατάφεραν να διεισδύσουν στη φυλακή αφού ανατίναξαν τους τοίχους του περιβόλου με παγιδευμένα αυτοκίνητα τα οποία οδηγούσαν καμικάζι, διευκρίνισε ο επικεφαλής του Παρατηρητηρίου, ο Ράμι Αμπντέλ Ραχμάν.


Περίπου 4.000 φυλακισμένοι, ανάμεσα στους οποίους ισλαμιστές και κατάδικοι του κοινού ποινικού δικαίου, κρατούνται στη φυλακή αυτή που βρίσκεται στην περιφέρεια του Χαλεπιού, στο βόρειο τμήμα της χώρας, μεγάλο μέρος του οποίου ελέγχεται από τους αντάρτες, διευκρίνισε.


Οβίδες αρμάτων μάχης και επιδρομές της αεροπορίας είχαν στόχο την περιοχή γύρω από τη φυλακή σε μια προσπάθεια να αποτύχει η επίθεση των ανταρτών. Το αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν καταστορφές σε γειτονικές κατοικίες και πυρκαγιές.

__________

Οι "δήθεν" ελευθερωτές του λαού της Συρίας... αντί να ελευθερώσουν το λαό που "δήθεν" κόπτονται... είδατε που πήγαν; Στις ΦΥΛΑΚΕΣ... γιατί πήγαν στις φυλακές; εύκολη ή απάντηση.. γιατί τόσα χρόνια ο Άσαντ είχε διαλύσει τα εξτρεμιστικά στοιχεία από το έδαφος της Συρίας.. άλλους είχε καταφέρει και τους είχε απομακρύνει στα γειτονικά κράτη.. και άλλους τους είχε φυλακίσει, αφού πρόκειται περί ακραίων εγκληματιών στο όνομα "δήθεν" της θρησκείας!


Αυτούς στηρίζει το Ελληνικό ΥΠ.ΕΞ.; Αυτή η ερώτηση θα γίνεται συνέχεια.. όσο το ΥΠ.ΕΞ. δεν αλλάζει στάση!

Προσέξτε καλά... αυτοί δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι Συρίας.. αυτοί είναι μουσουλμάνοι μισθοφόροι περιφερόμενοι αναλόγως με τις ορέξεις του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας! Αυτοί δεν είναι τα παιδιά... τα καλά που τα κυνηγά κάποιο κακό καθεστώς... είναι στυγνοί δολοφόνοι!

Αυτούς, θέλει το Ελληνικό ΥΠ.ΕΞ. στη περιοχή μας; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.