Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Έχουν ένα χρόνο ακόμα... μέχρι τις ευρωεκλογές, μετά το πουλάκι πέταξε..

Τελειώνει η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, κόλαφος θα είναι ευρωεκλογές-Νομαρχιακές.. ετοιμαστείτε για πολύ μεγάλες αλλαγές, Δήμοι θα περάσουν στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και Νομαρχίες θα έχουν αντιπολίτευση τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Κάτι αλλάζει στη κοινωνία και δεν έχουν πάρει χαμπάρι τίποτα.

Η δε φαεινή ιδέα να προκαλέσουν τριπλές εκλογές.. δλδ μαζί να βάλουν και Βουλευτικές, θα είναι και το τελικό χτύπημα στο σάπιο σύστημα της μεταπολίτευσης. Δεν συζητώ για ΠΑΣΟΚ... ξεχάστε το, υπάρχει και πιθανότητα στη τριπλή εκλογική αναμέτρηση... να μείνει εκτός Ευρωβουλής και να χάσει ΟΛΟΥΣ τους δήμους - Νομαρχίες που έχει.

Γιατί εφάρμοσαν μια πολιτική, σφαγιαστική για το λαό...
_______________

Διαβάστε το ρεπορτάζ του newpost.gr

Τα μαντάτα από κυλιόμενες μετρήσεις που καταφθάνουν στο Μέγαρο Μαξίμου δεν είναι καλά, μάλλον ανησυχητικά τα χαρακτηρίζουν άνθρωποι που γνωρίζουν να αναλύουν τους αριθμούς.

Ενόψει, μάλιστα, εκλογικών αναμετρήσεων, ευρωεκλογές, δημοτικές και φυσικά εθνικές. Τα ποσοστά που συγκεντρώνει η Χρυσή Αυγή σε Β΄και Α΄Αθήνας έχουν θορυβήσει στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού που εκτιμούν ότι αν συνεχιστεί η ανοδική πορεία της θα απειλήσει ακόμα και την πρωτιά της ΝΔ.

Οι εισηγήσεις που δέχεται ο Αντώνης Σαμαράς είναι να δώσει το πράσινο φως για την επιστροφή τουΓιώργου Καρατζαφέρη που θα αποτελέσει ανάχωμα στις διαρροές αλλά και πόλο συσπείρωσης ψηφοφόρων που κινούνται δεξιότερα.

Βέβαια διαπιστώνεται μια μεγάλη αντίφαση ως προς τα ανοίγματα που θέλει να κάνει ο Πρόεδρος της ΝΔ καθώς λίγο αριστερά, λίγο δεξιότερα και εγκαταλείποντας το «μεσαίο» χώρο κινδυνεύει να βρεθεί στο κενό…

Ν.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.