Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Συνεχίζει να κοροιδεύει τον κόσμο το Πυροσβεστικό Σώμα.. το νέο δόγμα είναι η μετατροπή της Δασοπυρόσβεσης σε αεροπυρόσβεση κι ότι βγει. Είναι απλώς η παρατηρούμενη σπατάλη με την υπερβολική χρήση εναέριων μέσων των προηγούμενων ετών, σε ακόμα μεγαλύτερη σπατάλη.

 Δρ. Ελευθέριος Σταματόπουλος,

Δασολόγος – Περιβαλλοντολόγος Μελετητής

Αγαπητοί φίλοι,

Και η αντιπυρική περίοδος του 2024 μέχρι σήμερα δεν διαφέρει σε τίποτα από τις προηγούμενες. Αδιαφορία για τα Δάση, ψεύτικοι εμπρησμοί, ψεύτικες πληροφορίες για την αποτελεσματικότητα των drones… που θα παραληφθούν του χρόνου και μετάθεση ευθυνών πότε στους Δήμους και πότε απλά στους πολίτες.

Η μόνη διαφορά είναι ίσως η πολύ οργανωμένη εκστρατεία παραπληροφόρησης του Γραφείου Τύπου της Πυροσβεστικής που μοιάζει να πετυχαίνει στα μέσα ενημέρωσης.

Όμως και να αποσιωπάται το γεγονός είναι ότι το Φαλακρό όρος σε υψόμετρα πάνω από 1000 μέτρα καίγεται εδώ και 8 μέρες και το Πάικο καπνίζει ακόμα.    


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ.

https://dasarxeio.com/2024/07/24/137901/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.