Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο με τις Δασικές πυρκαγιές.. νέα ευφάνταστα σενάρια από τον υπουργό «Κλιματικής “Κρίσης” και Πολιτικής Προστασίας», Βασίλη Κικίλια.

 Ας διαβάσουμε τι τρολιά είπε πάλι ο Υπουργός.. 


«Έχω δηλώσει ότι καμία χρονιά από εδώ και στο εξής δε θα είναι η ίδια όπως η προηγούμενη με βάση την κλιματική κρίση. Αυτό οφείλουν να το καταλάβουν οι πολίτες για να το συναισθανθούμε όλοι.

👉😁🙎Το είδατε και εχθές εάν θέλετε, είχαμε ακραίες καταιγίδες για την εποχή μπουρίνια , πολλές πυρκαγιές προκλήθηκαν από κεραυνούς σε όλη την Ελλάδα.

Τελικά καταφέραμε να τις μαζέψουμε όλες, αλλά μας ικανοποιεί γιατί έχει παραπάνω υγρασία το έδαφος και στο θέμα της λειψυδρίας είναι πολύ σημαντικό γιατί μπόρεσε να βρέξει και στα νησιά μας και παντού», είπε ο υπουργός.

👉👀😕Βέβαια ο υπουργός συμπλήρωσε ότι πέρυσι τον Ιούνιο είχαμε 533 ενάρξεις πυρκαγιών ενώ φέτος το αντίστοιχο διάστημα 1.281 επιχειρώντας να αποδώσει την αιτία για το ρεκόρ καμένων εκτάσεων φέτος.


ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ: Στην Ελλάδα αν πεις είμαι μαλάκας, τότε είσαι.. αν πεις είμαι Υπουργός, τότε είσαι, αν πεις ότι δεν είναι μέρα, αλλά βράδυ.. τότε είναι βράδυ. Πάει και τελείωσε.. έτσι δουλεύει το σύστημα στο Ελλαδιστάν.

Πάμε τώρα στα καραγκιοζιλίκια της Ν.Δ. 

1. Με 25 επιχειρησιακά drone στην Αττική και ΜΗΔΕΝ στην υπόλοιπη Ελλάδα έχουμε περίπου δυο φορές παρά κάτι περισσότερες πυρκαγιές.. αυτό τι δείχνει άχρηστε Υπουργέ; ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

2. Με την ψευτο ΕΜΟΔΕ και τους δήθεν κομάντο καίγεται το πελεκούδι.. φωτιές στα νησιά σβήνουν στην θάλασσα. Όπως πρόσφατη πυρκαγιά ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ σε νησί του Αιγαίου.

3. ΌΣΟ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΣΤΑ ΔΑΣΗ Η ΑΝΙΚΑΝΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.. τόσο τα δάση μας θα καίγονται.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ;

  • ΤΜΗΜΑ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ(ΕΝΟΠΛΗ ΔΑΣΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ) ΣΤΗΝ ΔΑΣΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
  • ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΜΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ/ΚΑΤΟΧΗ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ
  • ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΙΚΑΝΟ Π.Σ. ΣΤΗΝ ΔΑΣΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
  • ΜΕ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΉ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟ Π.Σ. ΣΤΙΣ ΔΑΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΑΣΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΟΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΞ/ΚΟΣ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ Π.Σ.
  • ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΟΥ Π.Σ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΣΟΚΟΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗ ΠΑΡΟΧΗ ΜΟΡΙΩΝ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΑΣΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΤΟΜΩΝ ΧΩΡΙΣ ΔΑΣΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ, ΚΥΡΙΩΣ ΔΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
  • ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΑΣΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟ Π.Σ.
  • ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ Π.Σ. ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ.
  • ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ/ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ Π.Σ. ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
  • ΔΙΑΓΡΑΦΗ/ΑΠΟΛΥΣΗ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ Π.Σ. ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ.
  • ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΣΗ
  • ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΔΑΣΕΡΓΑΤΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΑΣΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. 
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΎ ΣΕ ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΔΑΣΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.
ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΣΗ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ.. ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ...Η ΔΑΣΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΙΝΙΑ....ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΠΟΥΡΙΝΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΝΑΡΞΕΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΑΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ... ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΒΡΟΧΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ... ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑΞΕ.... 

ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΔΑΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ; ΤΟΤΕ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΔΑΣΙΚΗ ΜΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ... ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ Π.Σ. ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ.. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.