Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

Ένταση με την Τουρκία στην Κάρπαθο για τα εσωκομματικά της Ν.Δ. με Γεωργιάδη να μην μπορεί να μαζέψει το στόμα του...

 Ο Άδωνις Γεωργιάδης όπως πάντα προκλητικός και πάντα με μια δήλωση εκεί που δεν χρειάζεται,, απλά για να ανάψει την φιτιλιά και να μην αφήσει στον Ν.Δένδια την πρωτοβουλία των κινήσεων στα εσωκομματικά της Ν.Δ. όπου ο Υπουργός Άμυνας ετοιμάζεται όταν θα έρθει η ώρα της διαδοχής να βγει μπροστά για να διεκδικήσει την ηγεσία της Ν.Δ.. Ο Γεωργιάδης επειδή έχει καταλάβει την φιλοδοξία του Δένδια προσπαθεί και αυτός με κάποιο τρόπο να μην μείνει εκτός της ΔΗΘΕΝ σκληρής γραμμής της Ν.Δ. για τα Ελληνοτουρκικά και να το παίξει και αυτός μεγάλος και τρανός.. 

Η δε δήλωση του ότι τα F35 θα φτάσουν στην Άγκυρα χωρίς οι Τούρκοι να το καταλάβουν είναι εκτός τόπου και χρόνου... για έναν ακόμη λόγο, τα εν λόγο αεροσκάφη θα τα παραλάβουμε ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ.. αφού συμφωνία για τον οπλισμό τους δεν έχει μέχρι και σήμερα υπάρξει.

Η Τουρκία επειδή δεν είναι αφελής παίκτρια της Μεσογείου έκανε κάτι πολύ απλό, έβγαλε 5 πλοία στην περιοχή της Καρπάθου και έδειξε ότι όταν το ψεύτικο προσωπείο της πέσει, αυτή θα είναι η πραγματική Τουρκία που όλοι γνωρίζουμε.. και εδώ ο Δένδιας ξέρει πολύ καλά την τακτική της Τουρκίας και τους παίζει μπάλα μόνος του, όταν η ηγεσία της Ν.Δ. μιλά για ήρεμα νερά.. κοροϊδεύοντας ουσιαστικά τους πάντες και τα πάντα.

Όλο αυτό στην θαλάσσια περιοχή της Καρπάθου γίνετε με αφορμή τις έρευνες που πραγματοποιεί το Ιταλικό πλοίο «IEVOLI RELUME»  για τη μελλοντική εγκατάσταση υποβρυχίων καλωδίων του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης – Κύπρου. Η γειτονική χώρα ζήτησε από το ιταλικό σκάφος  να μην προχωρήσει στην ολοκλήρωση των εργασιών του καθώς – όπως υποστήριξε – πρόκειται για περιοχή της «τουρκικής υφαλοκρηπίδας».

Η δε μη κλιμάκωση και μη συνέχιση των ερευνών, δείχνει ότι η Αθήνα μέσω της διπλωματικής οδού, προσπαθεί να μην ταράξει τα νερά του Αιγαίου που η δική μας πλευρά τα βλέπει ήρεμα, αλλά ταυτόχρονα να δικαιώσει και επί της ουσίας τους Τούρκους για το τουρκολυβικό σύμφωνο που δήθεν η Ελλάδα δεν δέχεται, ως παράνομο.. Αυτά προσπαθεί να σώσει ο Δένδιας, γι αυτό και η δική του φωνή είναι σε άλλο μήκος κύματος με του Μητσοτάκη. Μέσα σε αυτό το κλίμα ψάχνουν διάφοροι εντός της Ν.Δ. να χωθούν για να έχουν πρόσωπο την επόμενη μέρα των εκλογών, όπου η Ν.Δ. θα υποστεί μεγάλη ήττα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.