Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Λίγους μήνες έμεινε στο ΥΠΕΘΑ το μνημείο Αθανάτων και χρειάστηκαν μερικές ώρες για να εξαφανιστεί.

 


Μετά λοιπόν τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που ξοδεύονται για την ίλη Ιππικού, έχουμε πλέον και το ξήλωμα του «Μνημείου των Αθανάτων» αποκλειστικής έμπνευσης του πρώην Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού ε.α. Φλώρου , το οποίο αν πιστέψουμε όσα λέγονται και γράφονται κόστισε περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ. Τα χρήματα  προήλθαν από τη δωρεά ΤΣΟΥΝΗ και τα περισσότερα από τον Π/Υ του ΓΕΣ που την ώρα που πετσόκοβε την αποζημίωση των στελεχών του για συμμετοχή στην άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ, διέθετε τεράστια ποσά για το μνημείο.


Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις Δένδια το αμέσως προσεχές διάστημα θα γίνουν όλες οι αλλαγές που στην ουσία ξηλώνουν την κατασκευή Φλώρου. Άλλωστε ο Υπουργός φρόντισε να απουσιάζει στη τελετή εγκαινίων του μνημείου (29/11/2023), όπως και η ΠτΔ και ο Πρωθυπουργός (που στήριξε πολύ είναι αλήθεια τον πρώην Α/ΓΕΕΘΑ).


Ήδη από την Δευτέρα ξεκίνησαν οι εργασίες αποξήλωσης των μεταλλικών στοιχείων, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, με τον ρυθμό των εργασιών να μαρτυρά την αγωνία Δένδια για την εξαφάνιση του έργου Φλώρου.


Εδώ όμως αρχίζουν τα ερωτήματα: https://www.militaire.gr/rave-xilone-mnimeio-na-mi-soy-leipei/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.