Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Οι ρώσικες υπηρεσίες ταυτοποίησαν τον Έλληνα μισθοφόρο ”Ζευς” που δολοφόνησε εν ψυχρώ τουλάχιστον 1 Ρώσο αιχμάλωτο τραυματία!

 


Κατηγορείται από Γερμανό εθελοντή γιατρό ότι δολοφόνησε εν ψυχρώ τουλάχιστον έναν Ρώσο αιχμάλωτο πολέμου και μάλιστα τραυματία, που ζητούσε ιατρική βοήθεια. Ο εντεταλμένος πρέσβης του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Ροντιόν Μιρόσνικ, αρμόδιος για τα νεοναζιστικά εγκλήματα, δήλωσε ότι το περιστατικό θα διερευνηθεί καταλλήλως και θα αποδοθούν οι δέουσες ευθύνες στους εμπλεκόμενους στην εγκληματική πράξη, που έγινε γνωστή από δημοσίευμα των Νew York Times.” μετεφέρει ο ανταποκριτής του open στη Μόσχα Θανάσης Αυγερινός.


” Ο ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ ο Έλληνας «Δίας» βρέθηκε στο επίκεντρο τριών επεισοδίων εκτέλεσης των Ρώσων στρατιωτών που παραδόθηκαν, μεταξύ των οποίων σκότωσε με χειροβομβίδα και πυροβόλησε έναν τραυματισμένο Ρώσο στρατιώτη σε ένα όρυγμα. Μίλησε επίσης για μια άλλη δολοφονία καθώς και για τη δολοφονία Ρώσων που παραδόθηκαν «χιλιάδες φορές».” μεταφέρουν διάφοροι λογαριασμοί στο διαδίκτυο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.