Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Έκτακτη επίσκεψη στην Μόσχα του Μπασάρ αλ Άσαντ, συνάντηση με τον ηγέτη της Ρωσίας Β.Πούτιν. Το λιοντάρι της ΣΥΡΙΑΣ είναι όρθιο και δυνατό όσο ποτέ.

 Από χθες ο Πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ στη Μόσχα! Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Άσαντ συζήτησαν την κατάσταση στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και τις ραγδαίες εξελίξεις στην περιοχή

Ο Πρόεδρος Πούτιν τόνισε ότι η κατάσταση γίνεται πιο τεταμένη στη Μέση Ανατολή και ότι οι συζητήσεις με τον Πρόεδρο Άσαντ ήταν μια ευκαιρία να συζητηθούν όλες οι πιθανές εξελίξεις και σενάρια. Τονίζοντας ταυτόχρονα ότι υπάρχουν πολλά υποσχόμενες ευκαιρίες για οικονομικές και εμπορικές σχέσεις μεταξύ Συρίας και Ρωσίας αναφέρει το al watan.


 Ο πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας στη Ρωσία κατά τη διάρκεια της οποίας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και συζήτησε μαζί του όλες τις πτυχές των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών. και πτυχές κοινού συντονισμού για την αντιμετώπισή τους.

Ο Πρόεδρος αλ Άσαντ εκτίμησε ότι τόσο η Συρία όσο και η Ρωσία πέρασαν δύσκολες προκλήσεις και ήταν πάντα σε θέση να τις ξεπεράσουν, επισημαίνοντας την αμοιβαία εμπιστοσύνη και αξιοπιστία στην οποία βασίζονται οι σχέσεις των δύο χωρών και λαών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.