Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

-ΒΙΝΤΕΟ- Τρομοκρατική επίθεση του DAESH στο ΙΡΑΝ, επιτέθηκαν στο Κοινοβούλιο και στο μαυσωλείο του Αγιατολάχ Χομεϊνί, σύμβολο του Σιιτισμού

https://www.almasdarnews.com

https://www.almasdarnews.com
12 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στο ΙΡΑΝ μετά από επίθεση τζιχαντιστών του ΙΚ και 39 τραυματίσθηκαν.

Οι δράστες της σημερινής επίθεσης εισήλθαν στο κοινοβούλιο από την κύρια είσοδο ντυμένοι σαν γυναίκες, μετέδωσε το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων TASNIM. Για αδιευκρίνιστο λόγο οι δράστες κινήθηκαν στον 4ο και 5ο όροφο σκοτώνοντας αλλά και τραυματίζοντας τους εργαζόμενους που βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα στα γραφεία τους. Νεκρός από τα πυρά των τρομοκρατών είναι και ένα φρουρός της Islamic Revolutionary Guard Corps.

Στην δεύτερη επίθεση στο μαυσωλείο του ιμάμη Α.Χομεϊνί, μια γυναίκα ανατίναξε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένη έξω από το κτίριο.

Ακολουθεί ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει τους τρομοκράτες να πυροβολούν εντός του κοινοβουλίου λίγο πριν πέσουν νεκροί από τα πυρά των Ειδικών δυνάμεων του ΙΡΑΝ που έσπευσαν για να τερματίσουν την ομηρία, το βίντεο μετέδωσε το πρακτορείο Amaq Agency. ο Τρομοκράτης φωνάζει στα Περσικά “Do you ever think we ( ISIS) will leave? We are here to stay, with Allah’s permission.”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.