Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Ούτε δυο ημέρες δεν πέρασαν από το κάλεσμα του DAESH για νέες επιθέσεις αυτοκτονίας και άλλη μια φρικαλεότητα έλαβε χώρα στο Λονδίνο με 7 νεκρούς.

Θα θυμάστε την χθεσινή ανάρτηση για το κάλεσμα του ΙΣ σε μαχητές του στην Ευρώπη για νέο αιματοκύλισμα https://ellada-kupros.blogspot.gr/2017/06/blog-post_24.html

Δυο από τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην χθεσινή επίθεση απεικονίζονται στην φωτογραφία που έδωσε στην δημοσιότητα το Ισλαμικό κράτος, μαχαίρια που κράτουσαν οι τρομοκράτες και ένα άσπρο φορτηγό!

Επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν εξτρεμιστές του Ισλαμιστικού κράτους έπεσαν με φορτηγάκι πάνω σε πεζούς στη Γέφυρα του Λονδίνου και στην συνέχεια μαχαίρωσαν ανθρώπους που είχαν βγει στην κοντινή γνωστή αγορά Μπόροου Μάρκετ το βράδυ του Σαββάτου.

Και οι τρεις δράστες σκοτώθηκαν από τα πυρά ένοπλων αστυνομικών.
48 τραυματισμένοι πολίτες διακομίστηκαν σε νοσοκομεία με ασθενοφόρα.



H ανακοίνωση της Αστυνομίας του Λονδίνου λίγα λεπτά μετά το χτύπημα των τρομοκρατών και οι οδηγίες που δίνει στους πολίτες σε περίπτωση που βρεθούν κοντά σε μια νέα επίθεση τρομοκρατών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.