Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Μεγάλης κλίμακας χερσαία στρατιωτική άσκηση στο Τρόοδος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ, με συμμετοχή μεγάλου αριθμού Ισραηλινών Κομάντο.



Η μεγαλύτερη χερσαία άσκηση μεταξύ της Εθνικής Φρουράς και των ειδικών δυνάμεων του Ισραήλ πραγματοποιείται από την ερχόμενη Κυριακή μέχρι την Τετάρτη 14 Ιουνίου.

Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί σε διάφορες περιοχές της οροσειράς του Τροόδους και εντάσσεται στο πλαίσιο της αμυντικής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια μεταξύ των δύο χωρών.

Τα σενάρια της άσκησης που θα δοκιμαστούν κατά την παρουσία των Ισραηλινών ειδικών δυνάμεων στην Κύπρο θα αφορούν κυρίως σε κατάληψη και απελευθέρωση χωριών και διαβίωση σε δύσκολες συνθήκες. Η παρουσία των κομάντο από το Ισραήλ θα είναι εντυπωσιακή, καθώς για πρώτη φορά θα βρεθεί στην Κύπρο τόσο μεγάλος αριθμός στρατιωτών για σκοπούς άσκησης, από τη γειτονική χώρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.