Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Θα πέσει τρελό γέλιο με τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. για το Μενίδι. Θέλουν να φτιάξουν ΤΑΕ ανάλογα με αυτά της Κρήτης... όπου τους δουλεύουν ομαδικά οι Κρητικοί χρόνια τώρα
Σχόλιο ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ: Τα ΤΑΕ στην Κρήτη είναι αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία... και η φωτογραφία μπαίνει έτσι όπως διαδόθηκε στο ίντερνετ, με το όργανο... εν ώρα υπηρεσίας να ποζάρει σε τουρίστριες που είχαν πάει στην Κρήτη! Διαδόθηκε τότε στα ΜΜΕ και είχε γίνει χαμός... τα θυμάστε νομίζω, αυτή ήταν η μεγάλη προσφορά των ΤΑΕ στην Κρήτη. Όσο δε για τον εξοπλισμό τους και τα μέσα που διαθέτουν, εκεί να δείτε γέλιο... για μόστρα και για ψευτομαγκιές σε οδηγούς και σε νεαρά άτομα ήταν ΠΡΩΤΟΙ! Δεν είχαν αντίπαλο.. 

Το τι γέλιο είχαν ρίξει δεν λέγετε.. άχρηστους τους ανέβαζαν, άχρηστους τους κατέβαζαν και οι επιτυχίες ήταν όλες από δοσίματα για να μην φωνάζουν τα κεφάλια με τα πολλά αστέρια!

Τι θα γίνει στο Μενίδι; θα πιάσουν δουλειά, θα πιάσουν αυτούς που θα τους δώσουν οι Ρομά και οι άλλες εθνικότητες που κάνουν κουμάντο στην περιοχή, κυρίως Ρώσοι και Αλβανοί και αυτό ήταν, άντε και σε κανά έλεγχο να βρίσκουν κανά κλεμμένο όχημα, μέχρι εκεί. Όσο δε για τους Ρομά που βγήκαν στην τηλεόραση και είπαν ότι θα ξεθάψουν όπλα και θα γίνει μακελειό, αυτά είναι τα πρώτα ψάρια που θα πιαστούν, οι μεγάλοι δεν είναι μαλάκες να βγουν και πουλήσουν ψευτομαγκιές, αυτοί μιλούν με σφαίρες. 

Θα δείτε και κανά δυο επιχειρήσεις στην τηλεόραση και αυτό ήταν. 

Στα καφενεία της Κρήτης ήταν τα ΤΑΕ και έπιναν ρακές... 


ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΗΤΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΊ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.... ΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΒΟΥΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΤΑΕ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΡΑΚΙ... ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ.
Μια ειδική υπηρεσία στα πρότυπα των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Κρήτης (ΤΑΕ), που φτιάχτηκαν για να χτυπηθεί η ιδιόμορφη εγκληματικότητα στο νησί, θα είναι η αιχμή του δόρατος, για την Αστυνομία, στο Μενίδι.

Πηγή http://www.zougla.gr
Αυτό προβλέπει εκτός των άλλων η δέσμη μέτρων που καταρτίστηκε έπειτα από ολονύκτια επεξεργασία όλων των δεδομένων από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα και τον γενικό γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη, προκειμένου να χτυπηθεί αποτελεσματικά η εγκληματικότητα, που έχει γίνει ο εφιάλτης των κατοίκων των Αχαρνών και έχει μετατρέψει σε καζάνι που βράζει την περιοχή, μετά τον τραγικό θάνατο του 11χρονου μαθητή, την περασμένη Πέμπτη, από αδέσποτη σφαίρα.

Για τη δέσμη μέτρων ενημερώθηκαν σήμερα, από τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα και την υπόλοιπη ηγεσία του υπουργείου και της ΕΛ.ΑΣ, ο δήμαρχος Αχαρνών, Γιάννης Κασσαβός και αντιπροσωπεία από όλες τις δημοτικές παρατάξεις και τους αρμόδιους αντιδημάρχους, σε προγραμματισμένη συνάντηση στο Μέγαρο της λεωφόρου Κατεχάκη.

Ο βασικός κορμός των μέτρων ανακοινώθηκε αργότερα από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, χωρίς να δοθούν λεπτομέρειες, αλλά σύμφωνα με δηλώσεις των εκπροσώπων του δήμου, η εφαρμογή τους φαίνεται πως θα είναι άμεση.

Σε ότι αφορά την νέα υπηρεσία, σύμφωνα με το Αρχηγείο είναι ένα ειδικό Τμήμα Επιχειρησιακού Σχεδιασμού Δυτικής Αττικής, με έδρα τις Αχαρνές. Όπως αναφέρεται, πρόκειται για μια «οργανωτική δομή σχεδιασμού, συντονισμού και εποπτείας επιχειρήσεων στη Δυτική Αττική», η οποία συγκροτείται με απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και θα έχει ως αποστολή την οργάνωση και υλοποίηση συνεχών και στοχευμένων αστυνομικών επιχειρήσεων, σε πρώτη φάση στο Μενίδι και στο μέλλον σε όλη την Δυτική Αττική.

Στο Μενίδι οι επιχειρήσεις θα εστιάζονται στις λεγόμενες «γκρίζες ζώνες» του δήμου, όπως τις παρουσίασαν στη σημερινή συνάντηση ο δήμαρχος και οι παράγοντες που τον συνόδευαν.
Αυτές είναι οι οικισμοί Αγία Σωτήρα, 'Αγιος Δημήτριος, Αυλίζα, Χαραυγή, Στρατόπεδο Καποτά και οδός Κύπρου, ενώ θα επεκταθούν όπου προκύπτει πρόβλημα και με βάση πληροφορίες που θα συγκεντρώνει και θα επεξεργάζεται η νέα υπηρεσία.


Το Τμήμα Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, σύμφωνα με αρμόδιο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ, θα στεγάζεται κατ' αρχήν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και θα απαρτίζεται από περίπου 20 άτομα ανά βάρδια, τα οποία θα κατευθύνουν τις επιχειρήσεις, στις οποίες θα παίρνουν μέρος και οι άλλες ειδικές υπηρεσίες, που θα είναι εγκατεστημένες σε μόνιμη βάση στο Μενίδι.

Στο πλαίσιο της αλλαγής πλεύσης της Αστυνομίας στην περιοχή, εκτός από την ίδρυση του Ειδικού Τμήματος, προβλέπεται:

- ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας,
- σταθερή παρουσία Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), σε 24ωρη βάση, στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Αχαρνών,
- περαιτέρω ενεργοποίηση Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) σε σταθερή βάση.

Πιο συγκεκριμένα, θα είναι μόνιμα, σε 24ωρη βάση μία μονάδα ΟΠΚΕ και δύο Ομάδες ΔΙΑΣ, ενώ οι ΟΕΠΤΑ θα ασχολούνται αποκλειστικά με τις Αχαρνές και των έλαιο των οδηγών για άδειες και διπλώματα, κάτι που θεωρείται... πολυτέλεια στην περιοχή, όπως λένε οι παράγοντες του δήμου.

Ο σχεδιασμός της Αστυνομίας, προβλέπει άμεση υλοποίηση των μέτρων, με την εγκατάσταση από αύριο κάποιων από τις ομάδες, ενώ εκτιμάται ότι το αργότερο μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσουν και οι επιχειρήσεις.

Σε ερώτηση πού θα βρεθούν οι δυνάμεις για την υλοποίηση αυτών των μέτρων, παράγοντας του υπουργείου ανέφερε ότι ο σχεδιασμός έγινε με ρεαλιστικά κριτήρια και οι ενισχύσεις θα διατεθούν από υπηρεσίες της ΓΑΔΑ και απελευθέρωση αστυνομικών από φύλαξη στόχων και από μη μάχιμα καθήκοντα.

Την ικανοποίηση τους εξέφρασαν και τα μέλη της αντιπροσωπείας του δήμου Αχαρνών, κρατώντας ωστόσο κάποιες επιφυλάξεις, μέχρι να δουν τα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.