Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Όταν οι Γάλλοι αδιαφορούν, θα κυβερνηθούν θέλουν δεν θέλουν από τραπεζίτες...


Δεν χρειάζεται να πεις και πολλά, ο Γαλλικός λαός είναι άξιος της μοίρας τους, ο Τραπεζίτης και υπάλληλος της Μέρκελ, Εμανουέλ Μακρόν όπου εξελέγη πρόεδρος της Γαλλίας(στις Προεδρικές εκλογές) με 66,10% των ψήφων, έναντι 33,90% που συγκέντρωσε η υποψήφια του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ Μαρίν Λε Πεν, κέρδισε στις Βουλευτικές εκλογές το αξιοζήλευτο ποσοστό του 30%(15% ήταν τις πρώτες ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης)!!!

Οι 20.753.797 ψήφους που είχε συγκεντρώσει ο Εμανουέλ Μακρόν στις Προεδρικές εκλογές εξανεμίστηκαν και δεν υπάρχουν ποια...

Η αποχή έφτασε το 50.1% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων... με το ποσοστό του Μακρόν να φτάνει το 30% όπου σε πραγματικές συνθήκες και με την αποχή πολύ χαμηλότερα αυτή η νίκη φαντάζει τον Μακρόν ως Μονάρχη της Γαλλίας με γυάλινα πόδια. Τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ο Γαλλικός λαός θα είναι ανυπέρβλητα και πρώτοι χαμένοι θα είναι οι εργαζόμενοι.

Αυτή θα είναι η μοίρα σου Γαλλικέ λαέ... λακές της Ευρώπης και των τραπεζιτών και υπάλληλος των Γερμανών. 

Καληνύχτα Γαλλία, όλα έχουν ρυθμιστεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.