Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Χεσμένοι οι Αστυνομικοί, ούτε τα ΕΚΑΜ μπορούν να κάτι, κο κο κο και από μακρυά να μην πάθουν τίποτα τα δήθεν κομάντα της ΕΛΑΣ.





























ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ... ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΠΛΟΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ, ΣΤΟ ΑΒΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΝΙΔΙΟΥ ΚΟΤΕΣ!


Οπως αναφέρει ασφαλής πηγή της ΕΛΑΣ (Από το ρεπορτάζ του Pronews.gr) "Κανείς δεν γνωρίζει τον πραγματικό αριθμό, αλλά και το είδος των όπλων. Σίγουρα είναι πάνω από δύο χιλιάδες. Εχει αναφερθεί και η ύπαρξη περίστροφων 0,357'' Magnum. Η κατάσταση είναι κάτι παραπάνω από επικίνδυνη. Μόνο τώρα, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έχουν βγει τουλάχιστον 500 όπλα από τις κρύπτες και κυκλοφορούν στους δρόμους.

Μια μαζική είσοδος αστυνομικών δυνάμεων θα μπορούσε να έχει τραγικά αποτελέσματα αφού όλοι θα πυροβολούσαν όλους. Θα είχαμε κανονικές οδομαχίες. Και το κακό με τους Ρομά είναι ότι πυροβολούν πολύ εύκολα, χωρίς να υπολογίζουν συνέπειες! Πρέπει να κάνουμε σποραδικές τακτικές επισκέψεις και να τους αποδυναμώσουμε σιγά-σιγά. Τα κεφάλια τα ξέρουμε.


Στο αναθεωρημένο σχέδιο αστυνόμευσης στη Δυτική Αττική περιλαμβάνει καθημερινές περιπολίες στο Μενίδι, στον Ασπρόπυργο, στη Φυλή και στα Μέγαρα αλλά θα έχουμε απώλειες. Αυτό είναι το μόνο βέβαιο.

Εχουμε πέσει επανειλημμένα σε ενέδρες Ρομά, κυρίως όταν πλησιάζουμε τους αρχηγούς που κάνουν το εμπόριο των ναρκωτικών και των νοθευμένων ποτών. Δεν είναι μόνο θέμα αριθμού ανδρών που θα διαθέσουμε, αλλά και απωλειών. Ελπίζω η πολιτική ηγεσία να είναι έτοιμη ακόμα και γα νεκρούς, εκατέρωθεν. Αλλά ομολέτα δεν γίνεται χωρίς να σπάσεις αυγά..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.