Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Χριστούγεννα στη Λάρνακα, άρχισαν οι προετοιμασίες!

Χριστούγεννα 2012 Λάρνακα, μεγαλύτερο δένδρο της Ευρώπης
Η Λάρνακα μπαίνει σιγά - σιγά στο πνεύμα των Χριστουγέννων αφού ο εορταστικός διάκοσμος έχει ήδη τοποθετηθεί εδώ και μέρες σε κεντρικά σημεία της πόλης και έχει προγραμματιστεί να φωταγωγηθεί από το Δήμαρχο Ανδρέα Λουρουτζιάτη την ερχόμενη Κυριακή 1η Δεκεμβρίου.


Για τις Χριστουγεννιάτικες του εκδηλώσεις ο Δήμος Λάρνακας θα στηριχθεί φέτος σε ένα εξ ολοκλήρου κυπριακό πρόγραμμα δίνοντας με αυτό τον τρόπο μια νότα χαράς και ευτυχίας, τουλάχιστον στα μικρά παιδιά, παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει την Κύπρο.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Πολιτιστικού Τμήματος του Δήμου Λάρνακας Ακη Ιωάννου, έχουν ξεπεράσει τις πέντε χιλιάδες και αναμένεται να φθάσουν τις έξι χιλιάδες τα άτομα που ως μέλη χορωδιών, χορευτικών συγκροτημάτων, μπάντων και άλλων, θα συμμετέχουν για ένα μήνα σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικές πλατείες της πόλης.

Επίσης το τρενάκι του Δήμου θα προσφέρει δωρεάν βόλτες στους κεντρικούς δρόμους της πόλης του Ζήνωνα, με τη χορηγία της Τράπεζας Πειραιώς.

2013 Λάρνακα - από τη παραλία


Συγκεκριμένα 300 περίπου σχήματα θα εμφανιστούν από την 1η Δεκεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία θα αρχίσει το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του Δήμου Λάρνακας. Η φωταγώγηση του μεγάλου χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Ερμού και το άναμμα του εορταστικού διάκοσμου της πόλης θα γίνουν την στις 5.30 το απόγευμα της Κυριακής 1ηςΔεκεμβρίου από τον Δήμαρχο Ανδρέα Λουρουτζιάτη. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης της 1ης Δεκεμβρίου, ο Δήμος Λάρνακας θα προσφέρει στον κόσμο δωρεάν ζιβανία, κρασί και άλλα κυπριακά εδέσματα στην πλατεία Ερμού, ενώ παιδικές χορωδίες θα τραγουδούν Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

- See more at: http://www.sigmalive.com/news/local/78277#sthash.hE9nakln.dpuf

ΛΑΡΝΑΚΑ ΦΩΤΙΣΜΟΣ Χριστουγέννων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.