Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Υπάρχει θεός; 3 Νεκροί στη Ρόδο.. από τη φονική καταιγίδα, ένας αγνοούμενος! Υπήρχαν σημάδια που έδειχναν ότι έρχεται το κακό;

Από το ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2013/11/blog-post_23.html



ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: Ο Θεός να βάλει το χέρι Του!!! Δυστυχώς, τα δάκρυα του Ταξιάρχη προειδοποιούσαν μέρες πριν, για το κακό που ήρθε σήμερα! Αξιοσημείωτο το γεγονός πως η κατάσταση ήταν χειρότερη στην Ιαλυσό, δηλαδή στην περιοχή όπου δάκρυσε η εικόνα του Ταξιάρχη!!!

Μία νεκρή και δύο αγνοούμενοι από πλημμύρες στη Ρόδο

Νεκρή ανασύρθηκε το βράδυ της Παρασκευής από κοίτη χειμάρρου στη Γέφυρα Μαριτσών -μεταξύ Παστίδας προς Κρεμαστή- στην περιοχή της Ιαλυσού Ρόδου, 40χρονη γυναίκα. Αγνοούνται δύο ακόμη άτομα τα οποία επέβαιναν σε όχημα που παρασύρθηκε στον χείμαρρο της Κρεμαστής, λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης που έπληξε τη Ρόδο.





Και για να τελειώνουμε με τους απίστους... 

ΠΟΥ ΔΑΚΡΥΣΕ Η ΕΙΚΟΝΑ; ΣΕ ΝΑΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΝΤΟΣ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ... οι συνειρμοί δικοί σας, εγώ τα συμπεράσματα μου τα έχω βγάλει.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΔΑΚΡΥΣΕ Η ΕΙΚΟΝΑ; ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 3 ΝΕΚΡΟΥΣ και ένα αγνοούμενο!

ΑΠΙΣΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ.. είναι δικαίωμα σου, ΤΥΦΛΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!

Εκτός και αν βρεθεί κανένας παλαβός και με πείσει ότι τα δάκρυα είναι ψεύτικα.. και έφερε και τη καταιγίδα στο ίδιο σημείο! ή θα ξυπνήσετε και θα δείτε τα σημάδια.. η θα κοιμάστε όρθιοι και η χαντζάρα του ΙΣΛΑΜ θα σας βρει στον ύπνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.