Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Απαλλακτικό το πόρισμα για το σκάφος του Πάνου Καμμένου! Που είσαι Γεωργιάδη.. που χάθηκες ψυχή μου;

Απαλλακτικό για τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο φέρεται να είναι το πόρισμα που έχουν αρχίσει να συντάσσουν οι ελεγκτές του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος αναφορικά με το σκάφος «Iliatoras of London».

Ανώτατα στελέχη της Δίωξης, μιλώντας στο zougla, ανέφεραν ότι από τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποιήθηκε προέκυψε ότι ο πατέρας του κ. Καμμένου, Ηλίας, ο οποίος εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης του σκάφους, δικαιολογεί απόλυτα την κατοχή του, λόγω των ενοικίων που εισπράττει κάθε χρόνο, τα οποία υπολογίζονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

«Ο έλεγχος της υπηρεσίας για το σκάφος “Iliatoras” έφθασε στο τέλος του. Από την έρευνα δεν πρόεκυψαν παραβάσεις που να αφορούν στη διαδικασία με την οποία αποκτήθηκε. Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι έχει δηλωθεί κανονικά στις φορολογικές αρχές» σημείωσαν χαρακτηριστικά.


Την καταγγελία είχε κάνει πρώτος ο Άδωνις Γεωργιάδης και στα τέλη Απριλίου ο κ. Καμμένος είχε απαντήσει ότι το σκάφος είναι δηλωμένο και φορολογημένο στις ελληνικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.