Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Μπάχαλο τα μέτρα ασφαλείας στην Αθήνα.. χτύπησαν το αυτοκίνητο του ακόλουθου της Πρεσβείας της Λιβυής

ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ... 
_______________

ΑΝΑΝΕΩΣΗ-ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 16:17 - makeleio.gr - Απο αυτοκίνητο που ηταν σταθμευμένο στο υπόγειο πάρκινγκ πολυκατοικίας επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 63 στο Χαλάνδρι, ξεκίνησε σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα. Στην πολυκατοικία διαμένει ο Λίβυος ακόλουθος-γραμματέας της Λιβυκής πρεσβείας στην Αθήνα. Οι άνδρες της πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν να θέσουν γρήγορα τη φωτιά ύπο έλεγχο και να απεγκλωβίσουν τους ενοίκους ενώ ειδικό κλιμάκιο εξετάζει και το ενδεχόμενο της δολιοφθοράς, καθώς εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο.

 Κατά τις πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ στην υπόθεση έχει μπει και την ερευνά σχολαστικά η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Πρέπει να σημειωθεί ότι το μεσημέρι της Πέμπτης κινητικότητα από δυνάμεις της ΕΛΑΣ υπήρξε και στο Λιβυκό Σχολείο στη Φιλοθέη. Κάτι σοβαρό τρέχει στην Αθήνα που έχει θορυβήσει το αρχηγείο της ΕΛΑΣ. Το ότι η χώρα είναι κολέγιο πρακτόρων και εισπρακτόρων είναι γνωστό. Το ότι είναι μπανανία είναι επίσης γνωστό. Το θέμα είναι ότι εαν στην Αθήνα αρχίσουν ανάλογες ιστορίες το πράγμα δεν μαζεύεται με τίποτα. Και όλοι αντιλαμβάνονται


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.