Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Φωταγωγείθηκε απόψε η Αγία Νάπα ενόψει Χριστουγέννων

Στις πέντε σήμερα το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία της Αγίας Νάπας θα πραγματοποιηθεί η ηλεκτροφώτιση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και διάκοσμου που έχει τοποθετηθεί σε διάφορα κεντρικά σημεία του Δήμου.


Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι η φωταγώγηση θα πραγματοποιηθεί από το Δήμαρχο Γιάννη Καρούσο και το Δημοτικό Συμβούλιο, υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών από τη Φιλαρμονική της Αστυνομική Δύναμης Κύπρου.

Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με χορούς και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Παιδική Χορωδία, το Χορευτικό Όμιλο του Δήμου Αγίας Νάπας και από τη Μουσικοχορευτική Ομάδα «Christmas is here».

Στο χώρο του Αγροτόσπιτου θα φτιάχνονται χριστουγεννιάτικα εδέσματα, τα οποία θα προσφέρονται μαζί με κρασί δωρεάν σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Από την εκδήλωση δεν θα λείψει ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος θα περιφέρεται με το έλκηθρό του στο χώρο της εκδήλωσης και θα προσφέρει δώρα στα παιδιά.

- See more at: http://www.sigmalive.com/news/local/79674#sthash.IcORZSWW.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.