Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Τεράστιες αλλαγές συντελούνται στη περιοχή μας και η Ελλάδα κοιμάται όρθια και τραγουδά Βανδή!

Ότι ζούμε σε ένα μικρόκοσμο που έφτιαξαν στα μέτρα τους, οι πολιτικές φάτσες της μεταπολίτευσης το ξέρουμε πολύ καλά, αυτό που δεν ξέρουμε είναι ότι στη περιοχή μας συντελούνται αλλαγές που το μυαλό μας ακόμη δεν μπορεί να καταγράψει. Ας τις δούμε μια προς μια..

Νο1
Το Ιράν και οι έξι παγκόσμιες δυνάμεις κατέληξαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής σε μια ιστορική συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης, στις συνομιλίες που διεξήχθησαν στη Γενεύη της Ελβετίας, ανέφερε η επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Κάθριν Άστον.

Η επίσημη αμερικανική πηγή, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας, δήλωσε ότι η συμφωνία θα μπορούσε να εξουδετερώσει το απόθεμα του Ιράν από το 20% του εμπλουτισμένου ουρανίου και ζητά ενδελεχείς επιθεωρήσεις.
Η συμφωνία, που επετεύχθη στη Γενεύη, δεν προβλέπει επίσης καμία αναγνώριση ιρανικού δικαιώματος να εμπλουτίζει ουράνιο και οι κυρώσεις θα εξακολουθήσουν να εφαρμόζονται, είπε ο ίδιος αξιωματούχος. Όπως ανακοίνωσε δε ο Λευκός Οίκος μετά τη συμφωνία δεν θα επιβληθούν νέες κυρώσεις στο Ιράν για χρονικό διάστημα έξι μηνών.

Νο2
ΣΥΡΙΑ - Οριστική πλέον η απόφαση για μη στήριξη των ανταρτών και μη χορήγησης πολεμικού υλικού από τις ξένες δυνάμεις. Μόνο η Τουρκία συνεχίζει, διότι έχει το φόβο της απόσχισης των Κούρδων της Συρίας που έχουν συμφωνήσει με τον Άσαντ για δημιουργία αυτόνομης ζώνης Κουρδικού κρατιδίου στα σύνορα με τη Τουρκία

Νο3
ΤΟΥΡΚΙΑ - Επιστροφή στο βαθύ και διχαστικό Ισλάμ. Οι μαντίλες επέστρεψαν στη Βουλή, τα χωριστά δωμάτια στους ξενώνες των φοιτητών που ανακοίνωσε δειλά ο Ερντογάν, καταδεικνύουν τη στροφή της Τουρκίας σε μια εποχή λήθης και σκοταδισμού. 

Νο4
ΙΣΡΑΗΛ και ΚΥΠΡΟΣ - Κανένα ενδιαφέρον δεν φαίνεται να υπάρχει από την Ελληνική πλευρά για το σταθμό του φυσικούς αερίου, για το που και πως θα περάσουν οι αγωγοί και για το ποια οικόπεδα θα μπορούσε να διαθέσει και η Ελλάδα ώστε να καταφέρει να μπει στο μεγάλο κλαμπ των χωρών που έχουν έσοδα από το φυσικό αέριο η το πετρέλαιο.

Νο5. 
ΑΙΓΥΠΤΟΣ - Ο Στρατηγός Σίσι που ανέλαβε να καθαρίσει την Αίγυπτο από το σκοταδιστικό Ισλαμ, διώχνει με τις κλωτσιές το Τούρκο Πρέσβη, ενώ εμείς τους έχουμε και κάθονται ήσυχοι και ωραίοι στο Προξενείο στη Θράκη! Αλήθεια.. μήπως έχετε φιλαράκια και εμείς δεν ξέρουμε τίποτα;

5 πολύ απλά παραδείγματα για να καταλάβετε ότι η Ελλάδα βρίσκεται αλλού γι' αλλού!

Μην τους ξεχάσετε στη κάλπη.. τιμήστε τους με την ψήφο σας σε άλλα κόμματα και σε νέους ανθρώπους. Στείλτε τους στο διάολο, όπως σας έστειλαν και αυτοί.. Mην φοβάστε.. ξεπεράστε το φόβο που σας έχουν προκαλέσει και στείλτε τους στο διάολο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.