Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Άλλη μια καθεστωτική προβοκάτσια αυτή τη φορά από το MEGA!

Στο τέλος του βίντεο η δημοσιογράφος κ.Φασουλάκη... απαντά σε ερώτηση του παρουσιαστή, ότι τα άτομα που έχουν ξεκινήσει τα επεισόδια φορούν μαύρες μπλούζες και έχουν κράνη στα χέρια, αμέσως ο παρουσιαστή του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του MEGA. Αντώνης Φουρλής.. προβαίνει στο κάτωθι σχολιασμό:

"ναι, και πάει κάπου το μυαλό ολωνών, βλέποντας τις μαύρες μπλούζες και από μακρυά και γνωρίζοντας ότι μέσα στον Άρειο Πάγο, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη κρισιμότερη φάση της, η δικαστική έρευνα"


Επεισόδια στον Άρειο Πάγο


Δεν περνά ούτε μια ώρα και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ... ξεφτιλίζει το MEGA και δίνει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εικόνα για το ποιοι έκαναν τα επεισόδια!

Από το http://news247.gr

Επεισόδια ξέσπασαν στον Άρειο Πάγο τη στιγμή που οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατέθεταν μηνυτήρια αναφορά κατά πολιτικού κόμματος.


Σύμφωνα με την αστυνομία, στο σημείο συνεπλάκησαν φίλαθλοι, αν και αρχικά δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι η ένταση σχετιζόταν με την είσοδο των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στο κτίριο.

Όπως έγινε επισήμως γνωστό από τη ΓΑΔΑ, στον Άρειο Πάγο εκδικάζονταν σήμερα υπόθεση για επεισόδια με οπαδούς του Ολυμπιακού, το 2011 στον Άλιμο. Φίλαθλοι που βρίσκονταν εκεί για υποστήριξη, βγήκαν έξω από το κτίριο και συνεπλάκησαν με φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

_________

Τι σας γράφω εδώ και λίγες ημέρες..; έχετε αυτιά και ματιά ανοικτά και μην τρώτε τη προπαγάνδα που σας ταΐζουν. Γιατί σας ταΐζουν επίτηδες κοπριά και χώμα... ώστε να περάσουν τα βρώμικα σχέδια τους, που μόνο στόχο έχουν την αποσταθεροποίηση της χώρας!

Ξυπνήστε και δείτε καθαρά την εικόνα... και όχι όπως τη πλασάρουν τα ΜΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.