Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

H χώρα πρέπει να σηκώσει κεφάλι...

Τελείωσε το κράτος με τη Χ.Α. και όπως τελικά αποδείχθηκε, υπήρχε πολύ ψαχνό και σάρκα για να θυσιαστεί(δικαίως όπως δείχνουν οι Δικαστικές αρχές). η ΕΥΠ παρακολουθούσε την Χ.Α. για 8 μήνες..., όπως αντιλαμβάνεστε έχουν στα χέρια τους θησαυρό από συνομιλίες και πλέον οι κατηγορίες θα δεθούν ποιο σφιχτά και ποιο πειστικά..

Η χώρα τελειώνει με μια οργάνωση που ΠΟΤΕ δεν έγινε κόμμα, ποτέ δεν μπήκε στη λογική του να ενταχθεί στο πολιτικό σύστημα, ποτέ δεν κατάφερε να γίνει κομμάτι δημοκρατίας, ίσως γιατί το μίσος κυρίευε τις ψυχές τους αλλά και τα μυαλά τους. Μια Χ.Α. που πλέον θεωρείται και επίσημα ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ οργάνωση!

Δεν μπορεί κανείς σε αυτή τη χώρα, να χωνέψει το γεγονός ότι για πολιτικές διαφορές αποφασίστηκε μια δολοφονία ενός αθώου, όπως είχα γράψει και πριν λίγες ημέρες. Είναι πρωτοφανές στελέχη της Χ.Α. να δίνουν εντολές εξόντωσης ενός συνανθρώπου μας , ότι και να πιστεύει, όποιος και αν είναι.

Θα μου πείτε, μα τη δεκαετία του 80-90 δεν είχαν υπάρξει ανάλογες περιπτώσεις στα μπλε και πράσινα καφενεία; Ναι αλλά δεν υπήρχε κομματική καθοδήγηση..., εδώ βλέπουμε όχι μόνο να υπάρχει, αλλά να μεγαλώνει και σαν λερναία ύδρα. Άρα η όποια προσπάθεια γυρνώντας στο παρελθόν να αθωώσουμε το σήμερα... δεν μπορεί παρά να απορριφθεί από το σύνολο της κοινωνίας.

Η χώρα έχει κάνει τεράστιες θυσίες η να το πούμε καλύτερα, έχει πάθει και έχει μάθει πλέον.. όλες οι πλευρές τη δούλεψαν και με το νόμο... ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-Χ.Α., ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να σηκώσει κεφάλι και να σταματήσει να κρύβεται πίσω από το δάκτυλο του.

Μπορεί να σηκώσει κεφάλι ο πεινασμένος και τρομαγμένος λαός; ναι... μπορεί, αυτός ψηφίζει, αυτός ορίζει τη μοίρα του. Είναι πλέον  επιτακτική ανάγκη να σώσουμε αυτό το τόπο. Δεν μπορούμε πλέον ούτε να υποθάλπτουμε τη βια ούτε να κάνουμε πως δεν τη βλέπουμε.

Στις επόμενες εκλογές.. ας σοβαρευτούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.