Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν πέρασαν μερικές ώρες και τσουπ ο νεκρός... σε εμφύλιο στέλνουν τη χώρα, κομμούνια, αριστεροί, δεξιοί και ακροδεξιοί!

Δεν πέρασαν ελάχιστες ώρες και επιβεβαιωθήκα στις εκτιμήσεις μου ότι όλα θα αρχίσουν με ένα αθώο θύμα... οι προβοκάτσιες αρχίζουν και η Ελλάδα πλέον μπαίνει σε ένα πολύ επικίνδυνο σπιράλ εσωτερικού θανάτου. 

Ας δούμε τι έγινε χθες αργά το βράδυ...


Αιματηρό επεισόδιο με έναν 34χρονο νεκρό σημειώθηκε στην Αμφιάλη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Από το σημείο μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας με τραύμα στο στήθος από μαχαίρι ένας 34χρονος ο οποίος υπέκυψε τις πρωινές ώρες στα τραύματά του. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες πριν ξεψυχήσει κατονόμασε το δράστη, o οποίος είναι από την Νίκαια.

Ο 34χρονος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από έναν 45χρονο, σε καφετέρια, στην οδό Παναγή Τσαλδάρη 60 στο Κερατσίνι.

Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη. Μέχρι στιγμής τα αίτια της αιματηρής συμπλοκής δεν έχουν διευκρινιστεί, ωστόσο η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δράστης και θύμα διαπληκτίστηκαν αρχικά για το ποδόσφαιρο αλλά στη συνέχεια υπήρξε πολιτική αντιπαράθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ήταν ένας ράπερ ο οποίος ανήκε στον αριστερό χώρο, γνωστό για την αντιφασιστική του δράση και δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση από ομάδα ακροδεξιών.

Μάλιστα, μιλώντας στο ΣΚΑΪ 100,3 ο δήμαρχος Κερατσινίου Λουκάς Τζανής, είπε ότι το θύμα διαπληκτίστηκε μέσα σε καφετέρια κατά την διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα και φεύγοντας έπεσε σε ενέδρα 15 ατόμων -που σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων- ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής.

Αν δεν συγκρατηθούμε ΟΛΟΙ η Ελλάδα θα μπει σε μια πολύ, πολύ επικίνδυνη εποχή!

Το παρακράτος της αριστεράς και της δεξιάς πλέον θα αρχίσει να οργιάζει... αυτό είναι το μόνο σίγουρο. 

Η ιστορία δυστυχώς θα έχει και συνέχεια... κάποιοι θέλουν να μας στείλουν στο χάος, μήπως έτσι θα είναι ποιο εύκολο να μας πετάξουν εκτός Ευρώπης;

Γι αυτό λοιπόν αυτοσυγκράτηση... προς όλες τις πλευρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.