Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Σύσκεψη στον Άρειο Πάγο σχετικά με δημοσίευμα των Εφέδρων Καταδρομέων που καλούσε το στράτευμα σε πραξικόπημα!

Αδυναμία δηλώνει το σύστημα, το παρακράτος όμως ξιφουλκεί τον εσωτερικό θύλακα ασφαλείας.

Το παίζουν, ότι δεν ξέρουν τίποτα... και βάζουν τους δικαστές να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά.
____________

Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης η έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, υπό την εισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου κ. Ευτέρπη Γκουτζαμάνη. Στη σύσκεψη συμμετείχαν η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Παναγιώτα Φάκου, ο εισαγγελέας κ. Ιωάννης Σακελάκος αλλά και ο κ. Κ. Τζαβέλας εισαγγελέας της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντικείμενο της σύσκεψης αποτέλεσε η ανάρτηση στο διαδίκτυο δημοσιεύματος που προέτρεπε τους πολίτες να συμπαραταχθούν με το στρατό και να ρίξουν την κυβέρνηση (το defencenet.gr γνώριζε από ενωρίς το κείμενο το οποίο του είχε κοινοποιηθεί, αλλά κάνει "μπαμ από μακριά" ότι πρόκειται για προβοκάτσια ή για γραφικούς ανόητους και φυσικά δεν το δημοσιεύσαμε).

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα που προκάλεσε συναγερμό (!) στις εισαγγελικές αρχές, φέρει τον τίτλο: «Οι έφεδροι ειδικών δυνάμεων ζητούν την άμεση παραίτηση της κυβέρνησης!!!! Διακήρυξη Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων της 28ης Σεπτεμβρίου 2013!! Συμπαράταξη λαού στρατού!!!!» και αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο το απόγευμα της Τρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.