Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Προβληματίζει η άνοδος της Χρυσής Αυγής και στήνουν σκηνικό πολιτικής ανωμαλίας

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες ημέρες από τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού; Αντώνη Σαμαρά σε Κυριακάτικη εφημερίδα, όταν σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το ενδεχόμενο εκλογών απάντησε

"Αντ. Σαμαράς: Δεν θα ήταν «ατύχημα», θα ήταν δολιοφθορά"

Φοβάστε «κοινοβουλευτικό ατύχημα»; Δηλαδή βουλευτές της πλειοψηφίας να αρνηθούν να στηρίξουν νομοσχέδιο της κυβέρνησης;

Σας είπα: ακόμα και η συζήτηση για πρόωρες εκλογές αυτήν τη στιγμή αποσταθεροποιεί τη χώρα! Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει κάποιος κυβερνητικός βουλευτής που θα αποσταθεροποιήσει την κυβέρνηση και τη χώρα. Το έχουν δείξει, άλλωστε, ως τώρα. Με μεγάλη ευθύνη και σοβαρότητα. Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν «ατύχημα». Θα ήταν δολιοφθορά! Ποιος θα έκανε τέτοια πράξη δολιοφθοράς σε βάρος της χώρας; Ποιος θα διακινδύνευε να πάνε στράφι οι θυσίες του κόσμου;

Δεν πέρασαν παρά ελάχιστα 24ωρα από τη συνέντευξη Σαμαρά και οι δυο δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας είχαν σχεδόν τα ίδια παγιωμένα δημοσκοπικά αποτελέσματα για ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και το μοναδικό κόμμα που καταγράφεται με συνεχώς με ολοένα και αυξητικές τάσεις να είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή!

Δεν πρόλαβαν να περάσουν 48 ώρες από τη δημοσίευση των δυο δημοσκοπήσεων και οι πρώτες δήθεν καταγραφές ωμής βίας βλέπουν και πάλι φως για να ξεπροβάλλουν στα δελτία των 8! Να τρομοκρατήσουν, να παγιδέψουν και να αποπροσανατολίσουν τον Ελληνικό λαό από τα πραγματικά του προβλήματα. 

Βλέπεται το 15% που καταγράφει ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, σε μη εκλογική περίοδο με ολοένα και αυξητικές τάσεις, προβληματίζει και αγχώνει τους πολιτικούς μπαγλαμάδες που καταστρέφουν τις ζωές μας και τα όνειρα μας.

Ένα είναι το σίγουρο.... το ΠΟΛΕΜΙΚΌ κόμμα ΚΚΕ θα συνεχίσει να αρνείται ότι ζούμε σε Δημοκρατικό πολίτευμα! Θα συνεχίσει να μας θυμίζει την εποχή του εμφυλίου.

Η πολιτική ανωμαλία που επιζητεί η κυβέρνηση για να ξεγλιστρήσει από τα πολιτικά προβλήματα-αδιέξοδα δεν θέλει πολύ για να εμφανιστεί! 


Διαβάστε ανάλογο ρεπορτάζ και στο Μακελειό του Στέφανου Χίου.
http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=25513:-13-&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.