Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Μια απορία πάντως την έχω... ε δεν μπορώ! Ποιο μαντρί θα στεγάσει τα 500 χιλιάρικα ψηφοφόρους;

Το μήνα που μας έρχεται, άντε και τον επόμενο θα έχουν ξεμπερδέψει με την Χ.Α., λογικά τα γραφεία θα κλείσουν, αφού δεν μπορούν να υπάρχουν γραφεία εγκληματικής οργάνωσης σε καμία πόλη της Ελληνικής επικράτειας... δεν θα το επιτρέψουν και οι κατά τόπους δικαστικές αλλά και αστυνομικές αρχές άλλωστε.

Η απορία είναι εξής... ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΑΝΤΡΙΑ θα πάνε οι 500.000 ψηφοφόροι της Χ.Α.;

Ελάτε πείτε μου δεν σας πέρασε από το μυαλό;

Αν και δεν μου αρέσει να κάνω τον εξυπνάκια.. μια σκέψη που έκανα είναι ότι λογικά θα μοιραστούν ως εξής...
ΝΔ 50-70% των ψηφοφόρων της Χ.Α.
ΣΥΡΙΖΑ 5-10%
ΑΝ.ΕΛΛ. 10%

Φθάσαμε στο 85 με 90%.... και οι υπόλοιποι θα διασκορπιστούν σε μικρότερα κόμματα.

Εσείς τι λέτε;

Α α και κάτι ακόμα, ρε σεις μην αρχίσετε τα συλλογικής ευθύνης... με οπαδούς και ψοφοφόρους της Χ.Α.... εδώ πάμε να τα φτιάξουμε τα πράγματα, γλυτώσαμε τα χειρότερα και δεν γίναμε ζούγκλα.. γιατί εκεί πήγαινε η κατάσταση... μην δηλητηριάσουμε και το μυαλό μας με τα περί συλλογικής ευθύνης... ηρεμήστε.

Αν και για να λέμε όλη την αλήθεια.. ειδικά στις μικρές κοινωνίες.. τα μέλη και οι συμπαθούντες που εκδήλωναν όλη αυτή τη συμπάθεια προς της Χ.Α. δημόσια.. τώρα θα βρεθούν στη γωνιά. Και η γωνιά στην επαρχία, πιστέψτε με είναι πολύ βαριά... δεν χαρίζονται στην επαρχία, εδώ λοιπόν θέλει προσοχή και ωριμότητα απ΄όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.