Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Σε εκλογική ετοιμότητα η Χ.Α. και η χώρα μαζί;!

Πρόβλημα με τις διώξεις, αν έρθουν, από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου για στελέχη και βουλευτές της Χ.Α., Η οργάνωση απειλεί ότι θα παραιτήσει όλους τους βουλευτές της αλλά και τους αναπληρωματικούς τους με συνέπεια να οδηγηθούμε σε εκλογές στις 15 περιφέρειες που έχει εκλέξει βουλευτές η Χρυσή Αυγή.

Τα προβλήματα όμως τώρα αρχίζουν.. για ένα πολύ απλό λόγο... σε μερικές από αυτές τις περιφέρειες το ΠΑΣΟΚ έχει βουλευτικές έδρες... αν γίνουν εκλογές σε αυτές, μόνο σίγουρο ΔΕΝ είναι ότι θα τις ανακτήσει για άλλη μια φορά. Άρα έχουμε πρόβλημα στη κυβερνητική σταθερότητα και μόνο σίγουρο δεν είναι ότι την επομένη των εκλογών, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ θα μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση!

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και η ΝΔ, που μόνο σίγουρο ΔΕΝ είναι ότι θα πάρει ξανά τις έδρες που είχε προ εκλογών!

Ο μόνος κερδισμένος θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού σε ενδεχόμενη μερική προσφυγή σε κάλπες, θα ΣΑΡΩΣΕΙ σχεδόν όλες τις εκλογικές περιφέρειες! Θα καταφέρει λοιπόν να σπάσει τη κυβερνητική συνοχή.. και θα μπορεί πλέον με άλλον αέρα να ζητά και δεύτερες εκλογές, αυτή τη φορά όμως σε ολόκληρη την επικράτεια.

Θα παραιτηθούν οι βουλευτές της Χ.Α.;

Αν μάθουν από τα κανάλια που έχουν στη δικαιοσύνη, ότι έρχονται διώξεις σε πολιτικά στελέχη της, τότε, ναι θα παραιτηθούν.

Ναι αλλά θα πάμε σε εκλογές μόνο στις περιφέρειες που υπάρχουν βουλευτές της Χρ.Αυγής ή θα πάμε σε γενικές εκλογές;

Δεν συμφέρει τη ΝΔ να πάει σε εκλογές μόνο στις 15 έδρες που έχει βουλευτές η Χ.Α., θα είναι μονόδρομος η προσφυγή σε κάλπες, σε όλη τη χώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.