Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Kάθετη κλιμάκωση της βίας και από τη ΝΔ!

Φαίνεται πως η πρωινή επίθεση του πρωθυπουργικού συμβούλου, Χρύσανθου Λαζαρίδη κατά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Κωνσταντοπούλου, δεν ήταν τυχαία, ούτε «παρόρμηση» της στιγμής…

Πριν από λίγο, μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο Χρ. Λαζαρίδης επιτέθηκε μετωπικά κατά του ΣΥΡΙΖΑ κατατάσσοντας το κόμμα «εκτός συνταγματικού τόξου», ενώ φαίνεται ότι τα «σκάγια» παίρνουν και τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου.

Σε μια πρώτη πολιτική ανάγνωση, ο Λαζαρίδης δείχνει αποφασισμένος να πάρει την υπόθεση πάνω του, με στόχο να ανακόψει τη διαρροή ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας προς τα κάθε λογής άκρα…

Τι είπε όμως; Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι στηρίζει-καλύπτει ουσιαστικά τους κουκουλοφόρουςπου έδρασαν στις Σκουριές στη Χαλκιδική, ενώ αναφέρθηκε και στη χρήση εμφυλιοπολεμικών συνθημάτων (π.χ. «γουναράδικα»), για το κάλεσμα σε λιντσαρίσματα, ενώ για τη «θεωρία των δυο άκρων», ανέφερε συνοψίζοντας, πως «στρέφεται εναντίον των ακραίων. Δεν είναι ακραίο να προστατεύουν τους κουκουλοφόρους, να υπερασπίζονται τρομοκράτες, να γίνονται εγκληματικές πράξεις στην Χαλκιδική, να επικαλούνται εμφυλιοπολεμικά συνθήματα που στάζουν αίμα;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.