Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ταλαιπωρούνται τα παιδιά... μήπως να τα αφήσουμε ελεύθερα;

Στέφανος Νικήτας
news247 Σεπτέμβριος 17 2013 12:31


Εξώφυλλο στο περιοδικό Newsweek είναι για το μήνα Σεπτέμβριο η Ελλάδα. Με μια φωτογραφία από τα συρματοπλέγματα έξω από την Αμυγδαλέζα το περιοδικό έχει τίτλο: "Ελληνική τραγωδία, για εκείνους που αναζητούν μια καλύτερη ζωή, η Ελλάδα είναι αφιλόξενη".


Το διάσημο περιοδικό στο άρθρο του εξηγεί πως έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση χρυσαυγιτών ο 27χρονος Πακιστανός μετανάστης Shehzad Luqman στις 17 του περασμένου Ιανουαρίου.

Την επόμενη μέρα πλήθος κόσμου διαμαρτυρήθηκαν για το θάνατο του 27χρουνου σε μια χώρα που μαστίζεται από την ξενοφοβία, αναφέρει το περιοδικό.

Το περιοδικό αναφέρει ότι ο Shehzad, ήρθε στην Ευρώπη αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον ωστόσο έπεσε θύμα της ελληνικής οικονομικής κρίσης.

Η οικονομία της Ελλάδας έξι χρόνια βρίσκεται σε ύφεση ενώ η ανεργία από 11% το 2007 έχει σκαρφαλώσει στο 27%.

"Η επίθεση αυτή δεν ήταν μια μεμονωμένη περίπτωση", αναφέρει ο Marek Marczynski της Διεθνούς Αμνηστίας.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία , περίπου 700.000 νόμιμοι μετανάστες ζουν στην Ελλάδα. Από αυτούς οι 80.000 είναι Πακιστανοί εκ των οποίων οι μόνο οι 30.000 είναι νόμιμοι.

"Πρόσφατα , περίπου 1.000 μετανάστες κατέβηκαν σε απεργία πείνας στην Αμυγδαλέζα ζητώντας την απελευθέρωσή τους. Στην Αμυγδαλέζα υπάρχουν μετανάστες που εισήλθαν παράνομα στη χώρα, καθώς και πρόσφυγες αιτούντες άσυλο", αναφέρει το δημοσίευμα και καταλήγει:

"Στις 10 Αυγούστου, ξέσπασε εξέγερση. Δέκα κρατούμενοι κατάφεραν να διαφύγουν. Οι κρατούμενοι τιμωρήθηκαν με το να είναι αναγκασμένοι να μείνουν σε υγρά κελιά χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα . Το 'προνόμιο' το να κάνουν περιπάτους στην αυλή ακυρώθηκε".

Πηγή: Newsweek

______________

Πω πω τραγωδία, εγώ λέω να τους αφήσουμε ελεύθερους να βιάζουν, να ληστεύουν, να δολοφονούν και να εγκληματούν κατά των Ελλήνων πολιτών!

Λες και τους επιλέξαμε εμείς να τους φέρουμε εδώ και τώρα τους ταλαιπωρούμε... βρε τα παιδιά!

Μια είναι η λύση, να κλείσουν τα σύνορα για ένα διάστημα και να γίνουν εκτεταμένες επιχειρήσεις σύλληψης των λαθρομεταναστών με ΑΜΕΣΗ απέλαση τους, χωρίς δεύτερες σκέψεις και επιτέλους να μπει μια ποσόστωση επί του πληθυσμού και να μην επιτρέπεται παραμονή άνω του ενός μηνός σε πολίτες εκτός Ε.Ε.

Όλα τα υπόλοιπα είναι σαχλαμάρες για να γελάμε.

Θα πρέπει να απαλλαγούμε άμεσα από τον υπερβολικό αριθμό μεταναστών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.