Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Ενώ η χώρα βουλιάζει...δικαστικοί και δικηγόροι θα λάβουν εκλογικό επίδομα 500 ευρώ

Στις επικείμενες εθνικές εκλογές, το επίδομα μειώθηκε στα 500 ευρώ, δηλαδή στα επίπεδα των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2002.

Το επίδομα θα λάβουν πάνω από 70.000 δικαστικοί, δικαστικοί υπάλληλοι με βαθμό Α' και Β', δικηγόροι, αστυνομικοί, λιμενικοί και υπάλληλοι των υπουργείων Εσωτερικών, Οικονομικών και Δικαιοσύνης.

Συνολικά, η δαπάνη για τη διεξαγωγή των εκλογών θα ανέλθει στα 50 εκατ. ευρώ έναντι 130 εκατ. ευρώ περίπου στις εθνικές εκλογές του 2009.
_________

Πλέον είναι ολοφάνερο ποιοι είναι αυτοί που λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα. Χρήματα δεν υπάρχουν για αυξήσεις μισθών, χρήματα δεν υπάρχουν για να καλύψουν ιατρικές δαπάνες, χρήματα δεν υπάρχουν για να πληρώνουν τα ταμεία τα φάρμακα των Ελλήνων πολιτών, χρήματα όμως υπάρχουν για τους Δικαστικούς υπαλλήλους και τους Υπαλλήλους των Υπουργείων.

50 εκατ ευρώ στα δικά τους παιδιά..

* Δεν βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι την Αστυνομία γιατί τουλάχιστον αυτοί το αξίζουν το επίδομα και με το παραπάνω.Μη ξεχνάτε ότι θα είναι εκλογές έντασης και κάποιος θα πρέπει να προσέξει ώστε να μην παρεκτραπεί η κατάσταση.

Γιατί οι δικαστικοί δεν προσφέρουν τις υπηρεσίες τους χωρίς να αμειφθούν; Γιατί το κράτος δεν τους υποχρεώνει να δουλέψουν χωρίς μισθό; 

Η ντροπή της χώρας ήταν είναι και θα είναι η αμερόληπτη δικαιοσύνη...ότι ποιο βρόμικο υπάρχει αυτή τη στιγμή πάνω σε αυτό το τόπο!!

ΑΙΣΧΟΣ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.