Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Δεν έχουν το θεό τους στο ΠΑΣΟΚ...θα αιματοκυλήσουν τη χώρα με τις μαλακίες τους.

Και ενώ οι επιθέσεις κατά πολιτικών προσώπων εν όψει των εκλογών της 6ης Μαΐου ολοένα και αυξάνονται, με τελευταία αυτήν σε προεκλογική ομιλία της κ. Άννας Διαμαντοπούλου στην Καισαριανή, το ΠΑΣΟΚ προσανατολίζεται να ολοκληρώσει την προεκλογική του εκστρατεία με ομιλία του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος.

Η απόφαση αυτή φέρεται να ελήφθη,σύσκεψη στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους, από το εκλογικό επιτελείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, το ΠΑΣΟΚ επιδιώκει, όπως λένε στο εκλογικό του επιτελείο, «με την πρωτοβουλία αυτή να σηματοδοτήσει το στόχο του να αναδειχτεί πρώτο κόμμα το βράδυ των εκλογών».
_________

4 Μαϊού λογικά θα γίνει, αν θα γίνει η συγκέντρωση των κομματόσκυλων. Σοβαρά τώρα το έχουν σκεφθεί καλά; Μετά από όσα έχουν κάνει σε αυτή τη δύσμοιρη χώρα, έχουν το θράσος να βγουν και ενώπιον του λαού και να ζητήσουν τι; Να πάει ο λαός να κρεμαστεί από μόνος του; Θέλει να έχεις περίσσιο θράσος για να κάνεις κάτι τέτοιο...

Άντε και το ΠΑΣΟΚ θέλει πολιτικά να αυτοκτονήσει, δικαίωμα τους είναι, τι του φταίει όμως ο κόσμος που θα πάει; Πιστεύουν ότι δεν θα υπάρξουν περιστατικά προπηλακισμών και ίσως και επιθέσεων από διάφορες ομάδες που θα κατέβουν με στόχο να διαλύσουν τα πάντα; Γιατί δεν τηρούν την προεκλογική τους δέσμευση για συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους; Γιατί δεν κάνουν τη συγκέντρωση πχ στο ΟΑΚΑ...που είναι εκτός κέντρου και μπορεί να ελεγχθεί πολύ ποιο εύκολα, γιατί δεν διαλέγουν το ΣΕΦ, που είναι ένα πολύ καλός χώρος για κομματικές εκδηλώσεις.
Γιατί θέλουν να προκαλέσουν το λαό και να γίνει το Σύνταγμα παρανάλωμα του πυρός από τις μολότοφ που θα πέσουν...γιατί εκεί το πάνε. Θα βρεθούν οι γνωστοί άγνωστοι που βρίσκονται πάντα και θα έχουμε στο Σύνταγμα ΜΑΚΕΛΕΙΟ!!! Θέλει μήπως το ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ για να εισπράξει στη κάλπη ψηφαλάκια; Είναι τόσο βρόμικο το μυαλό τους;
Και αν οργανωθεί αντισυγκέντρωση από τον απλό λαό και συγκρουστούν με τα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ; Το φαντάζεστε να γίνει κάτι τέτοιο; Να κάνει το ΠΑΣΟΚ στο Σύνταγμα, να οργανωθεί από απλούς πολίτες αντισυγκέντρωση στην Ομόνοια πχ. και να ανέβει ο κόσμος από την Ομόνοια προς το Σύνταγμα....και κάπου στο ύψος του Μουσείου στη Πανεπιστημίου να τους περιμένουν δεκάδες διμοιρίες των ΜΑΤ!!! Φαντάζεστε τι έχει να γίνει; Θα μιλάμε ίσως για ΜΑΚΕΛΕΙΟ....

Καλό θα είναι το ΠΑΣΟΚ να σκεφθεί ξανά το ενδεχόμενο της ανοικτής συγκέντρωσης και να βρει ένα κλειστό χώρο, ώστε να πραγματοποιήσει εκεί τη τελευταία του προεκλογική συγκέντρωση.

Πασόκοι...μην προκαλείτε άλλο τον λαό!! Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να χυθεί αίμα...στο Σύνταγμα.  Μαλάκες...σοβαρευτείτε επιτέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.