Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ύποπτα παιχνίδια της ΝΔ με την ΕΥΠ...με όχημα γνωστή εφημερίδα

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι.. αν δεν είχε την άδεια από τη ΝΔ, η εφημερίδα δεν θα έβγαζε ποτέ ένα τέτοιο θέμα. 
Αυτό θα είναι το επίπεδο του προεκλογικού αγώνα Αντωνάκη μας; Ντροπή...
________




Διέψευσε κατηγορηματικά η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, Βασίλης Χήτος, έχει έμμισθη σχέση με την ΕΥΠ και πως τον Ιανουάριο του 2012 έλαβε το ποσό των 30.000 ευρώ από μυστικά κονδύλια.

Το δημοσίευμα διέψευσε και ο ίδιος ο Β. Χήτος, ο οποίος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99,5» δήλωσε πως η απόδειξη που παρουσιάζει η εφημερίδα είναι πλαστή και πως χτυπούν τον ίδιο επειδή δεν μπορούν να χτυπήσουν τον Πάνο Καμμένο: «Ένα τόσο σοβαρό θέμα όφειλε να έχει διασταυρωθεί από την εφημερίδα πριν δημοσιευτεί» αναφέρει η ΕΥΠ σε ανακοίνωσή της.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, εντός της ημέρας ο διοικητής της Υπηρεσίας θα προβεί στις απαιτούμενες νομικές κινήσεις. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» ο δημοσιογράφος, ο οποίος εργάζεται ως αστυνομικός συντάκτης και κατεβαίνει υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στο νομό Ιωαννίνων, έλαβε από την ΕΥΠ το ποσό των 30.000 για «προσφερθείσες υπηρεσίες κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2011».

Η εφημερίδα δημοσιεύει απόδειξη που φέρει υπογραφές του διοικητή της ΕΥΠ Κωνσταντίνου Μπίκα, της αρμόδιας διευθύντριας της ΕΥΠ και του δημοσιογράφου. Οι εμπλεκόμενοι μιλούν για πλαστογραφημένες υπογραφές. Ο Β. Χήτος ήταν εξαιρετικά ενεργός στο «μέτωπο» της Αλβανίας διαθέτοντας εξαιρετικές πηγές και πληροφόρηση για τα τεκταινόμενα.
http://www.defence-point.gr/news/?p=44922 
___________

"Αν αποδειχθεί ότι έχω σχέση με την ΕΥΠ, να μου δημεύσουν την περιουσία μου"...
Για χαλκευμένα στοιχεία, και σκευωρία σε βάρος του, μιλάει ο δημοσιογράφος Βασίλης Χήτος. Το πρωτοσέλιδο του Ελεύθερου Τύπου που τον παρουσιάζει ως έμμισθο συνεργάτη της ΕΥΠ, είναι...κατασκευασμένο για να πλήξουν τον ίδιο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, καθώς στα Γιάννενα θα πάρει την έδρα, όπως υποστηρίζει, από την Ν.Δ.
"Δεν είναι δική μου η υπογραφή στην απόδειξη (που τον παρουσιάζει να έχει λάβει 30.000 ευρώ από την ΕΥΠ για το Β' εξάμηνο του 2011)υποστήριξε με τηλεφωνική παρέμβαση που έκανε το πρωί στις εκπομπές του ΑΝΤ-1 και ΣΚΑΙ.
Ο Β.Χήτος είπε ακόμα πως αυτός που υπογράφει το ρεπορτάζ στον Ελεύθερο Τύπο, όπως διαπίστωσε, είναι ανύπαρκτο πρόσωπο...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.