Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Μ.Χρυσοχοίδης - Θα γεμίσουμε την Ελλάδα με στρατόπεδα λαθρομεταναστών, δεν ακούμε κανένα πλέον!

Το πρώτο κέντρο θα λειτουργήσει έως την ερχόμενη εβδομάδα. 220 άτομα τα πρώτα και έως τις 15 Μαϊου θα φτάσουμε τα 1.200. Με σεβασμό βλέπω τις αντιδράσεις των κατοίκων. Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι εγκληματίες. Δεν θα βγαίνουν έξω. Θα φυλάσσονται από αστυνομικούς και από ιδιώτες σεκιούριτι. Θα προσληφθούν αρκετά νέα παιδιά για την ιδιωτική φύλαξη. Κερατέα δεν θα γίνει.
Κανείς δεν θα μείνει έγκλειστος πάνω από 2-3 εβδομάδες.
_________
Γιατί ζορίζετε...θα μπορούσε να είχε πει την αλήθεια εξαρχής,
-Πείτε ότι θέλετε, εμείς θα το γεμίσουμε το πρώτο στρατόπεδο, θα γεμίσουμε όλες τις γειτονιές της χώρας με στρατόπεδα ώστε να μη μπορείτε να νιώσετε ποτέ ξανά ελεύθεροι. Είμαστε η πραγματική εξουσία που σας αξίζει..θα κυβερνήσουμε με αυταρχισμό και με εγωπάθεια...θα φέρουμε άλλους να κατοικήσουν αυτό το τόπο αφού εσείς δεν θέλετε πλέον την εταιρία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε.να σας κυβερνά.

Ότι και να κάνετε, το τέλος της μεταπολίτευσης είναι πολύ κοντά.. θα πάρουμε ξανά τις γειτονιές στα χέρια μας και θα διώξουμε όλους τους φασίστες πολιτικούς από αυτή τη χώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.