Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Aι στο διάολο κοπρίτη..

Όπως μας πληροφορεί αναγνώστης μας, αυτή την ώρα αποδοκιμάζουν έντονα τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Πέτρο Ευθιυμίου ο οποίος βρίσκεται με την παρέα του στην καφετέρια ΜΥΘΟΣ στο Μαρούσι!

Πάνω από 300 πολίτες αντιλαμβανόμενοι την παρουσία του Πέτρου Ευθυμίου επιχείρησαν να τον λιντσάρουν και αυτή την στιγμή ευρισκόμενοι έξω από την καφετέρια προβαίνουν σε έντονες αποδοκιμασίες και συνθήματα σε βάρος του συνόλου των πολιτικών. "Αλήτες, προδότες, πολιτικοί" και "Κουφάλες, κουφάλες έρχονται κρεμάλες" είναι τα βασικά συνθήματα που κυριαρχούν ενώ ψάλλουν και τον εθνικό ύμνο!

Γίνεται κυριολεκτικά χαμός αλλά δυστυχώς δεν έχουμε εικόνα. Σίγουρα κάποιοι θα τραβάνε βίντεο και θα το προβάλλουμε!

Y.Γ. Mόλις μας ενημέρωσαν ότι στο σημείο βρίσκεται γαλλικό και ισπανικό κανάλι! Άρα το σκηνικό ήταν καλά προγραμματισμένο!

***Σύμφωνα με πληροφορίες του makeleio.gr τα επεισόδια όπως εξελίχθηκαν κρίνονται πρωτόγνωρα στην εξέλιξη τους αφού ο πρώην υπουργός γλύτωσε κυριολεκτικά από του...λαού τα δόντια. Μάλιστα κατήγγειλε σε καθεστωτικά κανάλια ότι τα επεισόδια ήταν στημένα και πρωταγωνιστές ήταν μέλη της...Χρυσής Αυγής. Τα πασόκια το άλλαξαν τώρα το τροπάριο. Πρώτα έβριζαν οι Συριζαίοι. Τώρα βρίζουν οι Χρυσαυγίτες. Ευθυμίου για πες αλεύρι. Ο λαός σε γυρεύει...

http://makeleio.gr
http://indobserver.blogspot.com/2012/04/blog-post_6857.html

____________

ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ....ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΟΣ!!!

ΨΕΥΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.