Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Τους βγήκε ξινό το φαγοπότι...



























Κρίμα...και έτρωγαν οι άνθρωποι μια μπουκιά, ευτυχώς που δεν τους έκατσε στο λαιμό..

Κυρία Διαμαντοπούλου; λεφτά είχατε να πληρώσετε τη ταβέρνα ή τα βάλατε όλοι μαζί ρεφενέ; γιατί έχει κοπεί και ο μισθός του βουλευτή και δεν τα βγάζετε πέρα! Εμείς εσάς προσέχουμε...

Μια ερώτηση...ποιοι ήταν περισσότεροι;
α) Τα κομματόσκυλα στη ταβέρνα
β) Οι αγανακτισμένοι πολίτες
γ) η Αστυνομία..

Δύσκολη απάντηση...γιατί οι πολίτες που σας πήραν μυρωδιά ότι μασαμπουκιάζετε στη ταβέρνα, ήταν καμία 35αριά...άντε 40. Οι θαμώνες ήταν καμία 25αριά..και οι αστυνομικοί έφθασαν και τους 30-35 για να μπορέσουν να σας φυγαδεύσουν.
Δείτε και μόνοι σας την εικόνα(fimotro) για να καταλάβετε.. μέσα στη ταβέρνα δεν ήταν ούτε 25 κομματόσκυλα...έξω από τις πληροφορίες που μάζεψα από το διαδίκτυο ήταν καμία 35αριά.. 10 αστυνομικοί που έφθασαν όταν άρχισε το περιστατικό και άλλοι τόσοι και παραπάνω που ήρθαν μετά.

Μα ούτε ένα κοψίδι να μη μπορείτε να φάτε, ΑΙΣΧΟΣ το καταγγέλουμε!! Οι πληροφορίες ότι φύγατε από τη πίσω πόρτα κρίνονται ως απαράδεκτες και κακόβουλες!!

Αλήθεια πόσο πήγε ο λογαριασμός;

Τα τραπεζομάντιλα είχαν πάνω τους το σήμα της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ;






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.