Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Θα το πληρώσει ο Αντωνάκης...

Αντιδράσεις στο εσωτερικό της Ν.Δ. έχει προκαλέσει η «πολιτική νεκρανάσταση» προσώπων που είχαν εμπλακεί σε υποθέσεις σκανδάλων της περίοδο της κυβέρνησης Καραμανλή. Για παράδειγμα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που... πιστεύουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς, λειτούργησε με δύο μέτρα και δύο σταθμά, επαναφέροντας στα ψηφοδέλτια τους Πέτρο Δούκα, Σάββα Τσιτουρίδη και Βαγγέλη Μπασιάκο, ενώ την ίδια ώρα αφήνει εκτός εκλογικών συνδυασμών τους Γιώργο Βουλγαράκη και Θόδωρο Ρουσόπουλο. Μάλιστα, η συμμετοχή των τριών πρώτων αποτελεί μέγιστη γκάφα, αφού η παρουσία τους, επαναφέρει τις πλέον αρνητικές μνήμες της Καραμανλικής διακυβέρνησης. Πέραν τούτου, οι Δούκας, Τσιτουρίδης και Μπασιάκος, έχουν απαλλαγεί από την Βουλή, ενώ ο Βουλγαράκης και Ρουσόπουλος, από την τακτική δικαιοσύνη. Η αλήθεια είναι περισσότερο από ξεκάθαρη. Διαχρονικά το σύστημα Σαμαρά, αντιμετώπιζε με καχυποψία τον Βουλγαράκη. Οπότε τα υπόλοιπα περιττεύουν.
apospasma.gr
___________

Τα μεγάλα πολιτικά λάθη του Αντωνάκη...

Αντώνη Σαμαρά, όταν ο Βουλγαράκης και Ρουσόπουλος έπαιξαν τη καριέρα τους κορόνα γράμματα και στοχοποίησαν την Αμερικανική Πρεσβεία για τις υποκλοπές, για ποιον το έκαναν; Δεν το έκαναν για τη παράταξη που είσαι τώρα πρόεδρος; Δεν το έκαναν για τη χώρα; 

Και εσύ έρχεσαι σήμερα και τους πουλάς με αυτό το τρόπο; Αθωώθηκαν Αντωνάκη..και οι δύο.

Με αυτά τα μυαλά θέλεις να κυβερνήσεις; υποτακτικούς και νενέκους θέλεις γύρω σου; Με το Συμπιλίδη προφανώς θα αλλάξεις τη χώρα...α ρε Αντωνάκη, πότε θα καταλάβεις ότι με περσινά ξινά σταφύλια δεν γίνετε κρασί!! 

Προφανώς όσοι πολιτικοί(Βουλγαράκης,Ρουσόπουλος,Παπαληγούρας) δεν πέρασαν στο εσωτερικό της Αμερικανικής πρεσβείας, δεν ανήκουν στο πολιτικό σύστημα αυτής τη χώρας.

Ας είναι...ο λαός θα σε τιμωρήσει Αντωνάκη, να μου το θυμηθείς.

*Το ellada-kupros είχε γράψει γι αυτό το θέμα και παλιότερα.
Όταν ο κύκλος είναι τοξικός...σου βγαίνει ο Γιωργάκης!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.