Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Debate...

Έχει προκαλέσει συζήτηση η πρόταση του MEGA για ανοικτό και χωρίς περιορισμούς διάλογο των δύο πολιτικών αρχηγών, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Η πρόταση του MEGA είναι πάνω στη βάση του ότι θα συζητήσουν οι αρχηγοί που είναι ποιο πιθανό την επομένη των εκλογών να είναι αυτοί οι επόμενοι πρωθυπουργοί της χώρας ή θα είναι αυτοί που θα διαλέξουν τον επόμενο πρωθυπουργό.
Με αυτό το σκεπτικό η πρόταση του MEGA έχει βάση και είναι σωστή, με το σκεπτικό όμως ότι ο ΔΟΛ και οι επιχειρηματίες που βρίσκονται πίσω από το MEGA θέλουν να ελέγξουν την επόμενη μέρα στη χώρα, η πρόταση του καναλιού μας βρίσκει κάθετα αντίθετους. Και για να μη παραμυθιάζονται εκεί στο MEGA, υπάρχει διάχυτη αυτή η σκέψη σε όλο το κόσμο.

Οι τηλεοπτικές μονομαχίες των πολιτικών αρχηγών θα έπρεπε προ πολλού να είχαν ξεφύγει από τα στενά κομματικό όρια.. δεν μπορεί το 2012 να αποφασίζει η διακομματική επιτροπή για τον αριθμό των debate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών. Θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερη η συζήτηση μεταξύ των κομμάτων ώστε να μη βλέπουμε παράλληλους μονολόγους που δεν βγάζουν νόημα και δεν δίνουν και απαντήσεις στο πολίτη.

Δεν μπορεί το κράτος να απαγορεύει στα κανάλια να καλούν όποιους θέλουν. Δεν ξέρω πόσοι έχετε δει debate στο εξωτερικό, αλλά αυτό το χάλι με τους παράλληλους μονολόγους δεν υπάρχει πουθενά.

Ας δεχθούμε επιτέλους ότι η γη γυρίζει...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.