Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Έρχεται νοθεία...στις 6 Μαΐου

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κυβέρνηση των δοσίλογων ετοιμάζει ευρείας κλίμακας νοθεία σε περίπτωση που τα ποσοστά των δύο κομμάτων- εταιρία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε. δεν είναι τα αναμενόμενα.  Ο Παπαδήμος για πρώτη φορά στην ιστορία δεν διόρισε υπηρεσιακό υπουργό στο ΥΠ.Εσωτερικών, και αυτό δείχνει ότι κάτι περιμένουν. Τι είναι αυτό που φοβίζει τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα και θέλουν να ελέγξουν τη ροή των αποτελεσμάτων την ημέρα των εκλογών; Ξέρουν κάτι που εμείς δεν ξέρουμε ή έχουμε μέσα στο μυαλό μας, αλλά αυτό θα γίνει πράξη στις 6 Μαΐου και δεν είναι άλλο από το καταποντισμό των ποσοστών της εταιρίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε.

Για να μένει η κυβέρνηση στη θέση της και να δηλώνει ο Βενιζέλος ότι κάποια κόμματα δεν θα μπουν στη Βουλή, ότι και να γίνει το βράδυ των εκλογών, τότε το ψάρι βρομάει από το κεφάλι και οι Δικαστικοί αν τιμούν τα παντελόνια που φορούν θα πρέπει να είναι σε επαγρύπνηση!!

Δεν θα θέλουν να σκεφθούν τι θα γίνει αν οι εκλογικοί αντιπρόσωποι της εταιρίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε. επιχειρήσουν να νοθεύσουν τα αποτελέσματα! Αν θέλουν να βάψουν τις εκλογές με αίμα ας το προσπαθήσουν...όταν όμως υπάρχει νοθεία, για να αποκατασταθεί η τάξη θα πρέπει να επέμβει ο στρατός!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.