Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Και επειδή δεν λέμε μαλακίες εδώ στο ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ, ελάτε να δούμε τι καίνε οι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ στην ΖΑΚΥΝΘΟ.

Αρχίζουμε από το χιλιοειπωμένο ότι πρέπει να περάσει ο αγωγός EAST-MED.

Κρήτη - Αντικύθηρα - Κύθηρα - Μάνη - Καλαμάτα - Ζαχάρω - Κυλλήνη - Ζάκυνθο - Κεφαλλονιά - Λευκάδα - Αιτωλοακαρνανία - Άρτα - Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα - Διαπόντιες Νήσους μερικά από τα σημεία που θα πρέπει να εκκαθαριστούν πριν περάσει ο αγωγός, το γιατί θα το γράψω σε άλλο άρθρο, εδώ θα δούμε μαζί, τι καίνε οι ξένοι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ στην ΖΑΚΥΝΘΟ.

ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 

Δείχνει τι περιοχές NAΤURA 2000 στο νησί της Ζακύνθου.



ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δείχνει επ ακριβώς το σημείο που καίει η φωτιά, ακριβώς δίπλα από το δίκτυο Natura και μου είναι αυτή την στιγμή δύσκολο να υπολογίσω αν η φωτιά έχει μπει και μέσα στα γεωγραφικά όρια της προστατευόμενης περιοχής. Αυτό για να σας το πω με σιγουριά πρέπει να έχω εικόνα τουλάχιστον από drone που δυστυχώς δεν έχω αυτή την δυνατότητα.

Το κίτρινο που έχω σημειώσει είναι το άπλωμα που έχει κάνει η πυρκαγιά..

 
ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ ΌΤΙ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΙΕΣΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.... ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ ΤΙ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.