Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Ρωσικό Υπ.Άμυνας: 2.500 επιδρομές, 800 νεκροί τρομοκράτες, 50 πόλεις και χωριά απελευθερώθηκαν σε μια έκταση 2.700 τ.χλμ στην ΣΥΡΙΑ



Το ρωσικό Υπ. Άμυνας ανακοίνωσε για τη Συρία ότι τον Αύγουστο απελευθερώθηκαν με τη συμβολή και της ρωσικής αεροπορίας πάνω από 50 πόλεις και χωριά και περισσότερα από 2.700 τ.χλμ εδάφους από τους »εξεγερμένους » ενώ καταστράφηκαν ολόκληρες δυνάμεις της οργάνωσης ISIS .

Η επαρχία του Χαλεπίου απελευθερώθηκε ολοσχερώς.Μια μεγάλη ομάδα τρομοκρατών της ISIS περικυκλώθηκαν κοντά στο Uqayribat όπως και και μια άλλη ανατολικά της Ithriyah.Τα ρωσικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν περί τις 2.500 επιδρομές, στις οποίες σκοτώθηκαν περίπου 800 τρομοκράτες.

Πιο αναλυτικά αυτό το μήνα η ρωσική αεροπορία έκανε 990 εξόδους, και 2,518 αεροπορικές επιδρομές σε διοικητικά κέντρα,θέσεις,αποθήκες, βάσεις μεταφοράς και στρατόπεδα των »εξεγερμένων ». 40 επανδρωμένα οχήματα, 106 αμάξια με οπλισμό μεγάλου διαμετρήματος, και πάνω από 800 τρομοκράτες εξουδετερώθηκαν.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.