Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Γιατί η ιστορία δεν ξεγράφει.. το κορεό των οπαδών της Λέγκια Βαρσοβίας τιμά τους χιλιάδες νεκρούς από τις θηριωδίες των Γερμανών Ναζί!

Το κορεό εμφανίστηκε χθες 2 Αυγούστου στην κερκίδα των φανατικών του "Wojska Polskiego" Το θέμα του κορεό είχε έναν ακέφαλο στρατιώτη να σημαδεύει με το περίστροφο ένα βουρκωμένο παιδί στον κρόταφο!

Κάτω από το κορεό υπήρχε ένα μεγάλο πανό που έγραφε: "Κατά τη διάρκεια της Εξέγερση της Βαρσοβίας, οι Γερμανοί σκότωσαν 160.000, χιλιάδες εκ των οποίων ήταν παιδιά".


Η 1η Αυγούστου του 1944 είναι μια ημέρα μνήμης για την Πολωνία, ένα ιστορικό γεγονός, καθώς συμπίπτει με την Εξέγερση της Βαρσοβίας για την απελευθέρωση από τη γερμανική κατοχή.

Στις οδομαχίες που διήρκεσαν 63 ημέρες έχασαν τη ζωή τους 16 χιλιάδες Πολωνοί αντιστασιακοί, αλλά και περισσότεροι από 150.000 άμαχοι.

Έτσι λοιπόν τιμούν την ιστορία τους οι Πολωνοί... εμείς; υπογράφουμε μνημόνια με τους σύγχρονους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.