Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Γι αυτό δεν πρέπει να καταστρέφουμε την φύση, για να μας δίνει όμορφες εικόνες για την παιδεία της ψυχής μας.


Με αυτές τις εικόνες γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος, με τις εικόνες των καμένων γίνεσαι ένα κτήνος, σκληραίνεις, γι αυτό είναι χρέος όλων μας να προστατεύουμε την φύση. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε περαστικοί, πρέπει να αφήσουμε αυτό που βρήκαμε στις επόμενες γενιές και αν γίνετε να το κάνουμε καλύτερο. Κόβουμε τα χόρτα στα οικόπεδα και στα κτήματα μας, καθαρίζουμε γύρω από το σπίτι μας και δεν περιμένουμε το κράτος να το κάνει, 10 μέτρα γύρω από την ιδιοκτησία να είχατε καθαρίσει μερικοί, δεν θα είχαμε αυτές τις εικόνες. Τι άλλο σας έχω γράψει κατά καιρούς, γίνετε ενεργοί πολίτες δεν σας γράφω συνεχώς; Όταν σας ζητούν να πάτε να καθαρίσετε περιοχές να πηγαίνετε, για το δικό σας καλό είναι, γίνετε εθελοντές και δώστε την βοήθεια σας σε πράξεις που θα ευνοήσουν το σύνολο. Φτιάξτε σύνολα και σταματήστε να δράτε ως άτομα. Πηγαίνετε στους Δήμους και στις Περιφέρειες και ζητήστε να ξεκινήσουν δράσεις καθαρισμού των περιοχών που μένετε... γίνετε ενεργοί πολίτες!

Αγαπήστε την ΕΛΛΑΔΑ και ΟΧΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, σας το ξαναγράφω, περαστικοί είμαστε και τα σάβανα δεν χωρούν ούτε βίλες ούτε μπάρες χρυσού.

ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, μόνο με αυτό το τρόπο θα γίνετε καλύτεροι άνθρωποι.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.