Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

Γιγαντώνεται η Αίγυπτος, νέα Στρατιωτική βάση στην Αλεξάνδρεια.


Μπορεί να μην έγινε ιδιαίτερα αντιληπτό στην Ελλάδα, όμως πέραν όσων εξελίξεων έχουν καταγραφεί για τα τεκταινόμενα στην Ανατολική Μεσόγειο, στις 22 Ιουλίου, ο πρόεδρος της Αιγύπτου, στρατάρχης εν αποστρατεία, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, εγκαινίασε τη μεγαλύτερη σε μέγεθος στρατιωτική βάση στη Μέση Ανατολή, που έλαβε τη ονομασία «Mohamed Naguib» και βρίσκεται δυτικά της Αλεξάνδρειας…

Διαβάστε την συνέχεια στο http://www.defence-point.gr

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τα εγκαίνια της Στρατιωτικής βάσης που αλίευσα από το διαδίκτυο. Αν στο βίντεο γελάσετε λίγο με αυτά που κάνουν, θυμηθείτε ότι ότι μιλάμε για Αραβικά κράτη με άλλη κουλτούρα.

Μερικές πληροφορίες για την νέα στρατιωτική βάση της Αιγύπτου

Βρίσκεται στην al-Hammam City δυτικά της Αλεξάνδρειας.
Έχουν κατασκευαστεί εντός της 1155 κτίρια και εγκαταστάσεις.
Θα είναι η μεγαλύτερη Στρατιωτική βάση της Μέσης Ανατολής.
Κατασκευάστηκε από τον Αιγυπτιακό Στρατό(Μηχανικό) εξολοκλήρου και χρειάστηκε ΜΟΝΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ για να ολοκληρωθεί!
Εντός αλλά και εκτός της Στρατιωτικής εγκατάστασης δημιουργήθηκε νέο οδικό δίκτυο 72χλμ(14χλμ το οδικό δίκτυο εντός της βάσης και ) και η βάση έχει 4 πύλες εισόδου και εξόδου Στρατιωτικών οχημάτων.
Εντός της βάσης έχουν δημιουργηθεί μικρά πεδία βολής αλλά και ένα για φορητά όπλα.
Κτίρια για την στέγαση των Ανωτάτων Αξιωματικών 56 τον αριθμό. Δυο πολύ μεγάλα κτίρια που μπορούν να στεγάσουν 1.000 Στρατιώτες! Στρατιωτικές-ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις με πισίνες και ένα club.
Στρατιωτικό Νοσοκομείο 50 κλινών με χειρουργεία.
Θέατρο χωρητικότητας 1.600 ατόμων.
Μουσείο αφιερωμένο στην μνήμη του Mohamed Naguib
Γήπεδο ποδοσφαίρου με στεγασμένες κερκίδες, 6 μικρά γήπεδα Μπάσκετ, Βόλεϊ και Μπάντμιντον. Πάρα πολλές και εξαιρετικές πληροφορίες για την νέα Στρατιωτική βάση μπορείτε να βρείτε στο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.