Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Σιγά σιγά όλοι καταλαβαίνουν το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες! Στη γραμμή των Εθνικιστών και ο Γιάννης Σγουρός, Περιφερειάρχης Αττικής.

Defencenet -Με ένα λογοπαίγνιο ακριβώς ιδίου περιεχομένου και νοήματος με αυτό που είχε αναρτήσει στο Twitter η Βούλα Παπαχρήστου και της κόστισε την συμμετοχή της στην Ολυμπιάδα, από μία υπερευαίσθητη Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους σε εκδήλωση του ομίλου σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος, απλά όλοι ... γέλασαν!

Συγκεκριμένα ο περιφερειάρχης Αττικής είπε «Αν με ρωτούσε κανείς τι παράγεται εδώ στην Αττική θα του έλεγα ότι έχουμε πολλούς (λαθρο) μετανάστες, αλλά δυστυχώς αυτοί δεν ανεβαίνουν στα ράφια»!

______________

Θέλει χρόνο... η αποδοχή του ότι είμαστε μπανανία, δυστυχώς θέλει χρόνο! Με το καιρό όμως, όλοι θα προσεγγίσουν τις θέσεις των Εθνικιστών! 

Οι λαθρομετάναστες θα ΦΥΓΟΥΝ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.